Nedelja mode u Milanu polako se približava kraju ali slavne ličnosti ne prestaju da iznenađuju svojim stajlinzima. Među svima sa sigurnošču se može reći da je pop diva Madona definitivno ukrala najviše pažnje i podigla nivo ektravagancije. 

Naime, kraljica popa prisustvovala je "Dolce and Gabbana" modnoj reviji za kolekciju proleće/leto 2025. godine, a sve kreacije koje su mogle da se vide na pisti bile su inspirisane upravo Madonom, sa akcentom na njenu "Blonde Ambition" eru devedesetih godina. 

Paparaci nisu mogli da dočekaju da je obaspu blicevima pa su je uhvatili dok još nije izašla iz automobila, a kasnije i u prvom redu dok je pomno posmatrala manekenke koje nose kreacije u njeno ime. Kao što je i bilo za očekivati, Madona se pojavila u vrlo ekscentričnom stilu - potpuno prekrivena crnom čipkom, a posebnu pažnju privukao je veo iste boje koji joj je prekrio celo telo do poda, a preko kojeg je nosila krunu. 

Iako su pistom zaiste prošetale prelepe devojke noseći još lepše kombinacije, sve oči iz publike bile su uprte u kraljicu Madonu i njenu krunu. 

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

Instagram/soy_ruli Kako peva Madonina ćerka