Glumci iz kultne serije "Prijatelji“ zabrinuti su za svog kolegu Meta Leblanka (57) jer se bliži godišnjica smrti njegovog voljenog prijatelje i kolege Metjua Perija.

Naime, on duže vreme nije viđen u javnosti jer je još u procesu tugovanja, a njegovo nedavno pojavljivanje zabrinulo je prijatelje i ostale kolege piše Daily Mail.

met-leblank-profimedia0905383326-1.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Met Leblank zabrinuo prijatelje i kolege

Nedavno je u Los Angelesu viđen u vrlo lošem i zapuštenom stanju.

"Niko ne osuđuje Meta zbog izgleda ili ga optužuje za nezdravi način života, njemu se ovje ipak to ne događa. Ono što je zabrinjavajuće, za celu ekipu "Prijatelja", je to što je ovih dana takav samotnjak i jedva da se čuju s njim iz meseca u mesec", naglasio je izvor te dodao da je s prijateljima u kontaktu nakon tragične smrti kolege, ali da to nije redovno.

met-le-blankprofimedia0905383339.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Glumac se potpuno povukao iz javnosti nakon smrti Metjua Perija

"Inače se, osim toga, povukao od javnosti i živi svoj život bez pravog interesa za društvo. Svi mogu videti da je to baš tužno", istakao je izvor.

Nastavio je te se primetilo kako je glumac bio energičan i veseo pre nezgode, a sad je povučen i kao da se ne oseća biti dostojnim u društvu ostalih kolega. 

"Jasno je da mu se samopouzdanje srozalo, dovoljno je da ga pogledate i vidite kako se zapustio",  rekao je te dodao da Leblank ima podršku svojih prijatelja iz serije koji ga žele ponovno vratiti normalnom životu.

untitled2.jpg
Twitter Petju Peri preminuo je prošle jeseni

Podsetimo, vest da je iznenada preminuo čuveni glumac Metju Peri (54), poznat po ulozi Čendlera Binga u čuvenoj seriji "Prijatelji", potresla je svetsku javnost tog 28. oktobra 2023. godine.

(Kurir.rs/24sata/M.J)

BONUS VIDEO:

Kurir Mjuzikl Lu poklon glumaca