Glumac Moamer Kasumović (43) osuđen je na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela bludničenje nad maloletnikom, potvrđeno je iz Tužilaštva Kantona Sarajevo. Međutim, on je platio da u zatvor ne ide, i tako izbegao kaznu.

Bosanski mediji prenose da su tačni navodi da je glumac "izvršio uplatu kompletnog iznosa od 36.500,00 KM" 2023. godine.

Sada se oglasio mladić, koji je bio žrtva napastovanja kada je imao svega 15 godina.

"Imao sam i imam veliku podršku roditelja, koji su mi dali i odobrenje da se obratim vama, iako sam sad punoletan, i ispričam što se dogodilo. Bili su uz mene sve vreme, pa tako i sad", kaže danas dvadesetogodišnji mladić u razgovoru za Raport.ba.

Događaj iz 2019. godine

Muamer (1).png
RTCG - Zvanični kanal 

Priča ovog mladića počinje 2019. godine kada je imao samo 15 godina. Kaže da je taj dan njegov otac krenuo u jedan sarajevski lokal i da je poveo njega. U tom lokalu sedelo je šire društvo, uglavnom prijatelji njegovog oca, a među okupljenima se našao i Kasumović.

"Ja sam odrastao na seriji 'Lud, zbunjen, normalan' i njega sam odmah prepoznao, i bilo mi je drago da ga vidim uživo. Sedeli smo i on mi se obratio. Pričao mi je o tome kako se snimaju serije, o kamerama kako se postavljaju za određene scene, a ja sam hteo da upišem Akademiju scenskih umetnosti, pa mi je sve to bilo zanimljivo," ispričao je.

"Koliko puta dnevno ma*turbiraš?"

U jednom trenutku tiho mu je šapnuo na uvo: "Koliko puta dnevno ma*turbiraš?"

Muamer (3).png
RTCG - Zvanični kanal 

"To me pitanje iznenadilo, ali mislio sam da je to neka muška priča. U tom trenutku nisam ništa pomislio," kaže muškarac, i dodaje da mu je glumac zatim predložio da se izdvoje iz društva "kako bi pričali o serijama, snimanju..." Poziv je prihvatio ne misleći da bi mogao biti ugrožen ni na koji način.

"U jednom momentu govorio mi je 'lep si', davao komplimente, pitao jesam li gej. Bio sam zbunjen, skroz sam zablokirao, nisam reagovao u tom momentu," rekao je. Ubrzo je zatim došao i otac s prijateljem da idu kući. U auto je seo i Kasumović, koji je tada živeo u naselju koje se nalazi na relaciji kojom su svakako prolazili.

Automobil je vozio otac dečaka dok je očev prijatelj sedeo na mestu suvozača. Na zadnjem sedištu bili su Kasumović i tada 15-godišnjak. U jednom trenutku Kasumović je, tvrdi, uzeo njegovu ruku i stavio ju je na svoj polni organ, dok je svoju ruku stavio na dečakov polni organ. Pritom mu je prstom preko usana stavio do znanja da ćuti.

Moamer Kasumović.jpg
printscreen/youtube/ Alen Ajanovic 

"Ja sam se zaledio. On se skroz izmakao iza sedišta mog oca kako ga ne bi video i rukom pokazao da ćutim. Ćuteo sam u šoku," ispričao je muškarac.

Sledeće jutro Kasumović mu se javio i na Instagramu.

"Nakon svega mi se javio, što me dodatno šokiralo. Poslao mi je poruku u kojoj je pitao jesam li lepo spavao," tvrdi. Nakon toga je otišao psihoterapeutkinji, koja mu je savetovala da sve ispriča svojim roditeljima, piše Raport.ba.

(Kurir.rs/Mondo/J.M.)

 Bonus video: 

kurir televizija MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam