Met Leblank, glumac koji je utelotvorio Džoija u seriji "Prijatelji", zabrinuo je svoje kolege uoči godišnjice smrti njihovog voljenog  Metjua Perija.

Ranije ovog meseca viđen je u Los Anđelesu, a njegov zapušteni izgled uznemirio je njegove prijatelje i kolege,nakon što su videli fotografije koje je objavio magazin "TMZ" 

"Niko ne kritikuje Meta zbog njegovog izgleda niti ga optužuje za neprimeren način života. To nije poenta ovde," pojasnio je izvor pa dodao:

profimedia-0905383339.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Nitko ne osuđuje Meta zbog izgleda ili ga optužuje za nezdrav način života, njemu se ovde ipak to ne događa. Ono što je zabrinjavajuće, za Dženifer Aniston i celu ekipu iz Central Parka, je to što je on ovih dana takav samotnjak i jedva da se čuju s njim iz meseca u mesec," naglasio je izvor pa dodao da je sa prijateljima u kontaktu nakon tragične smrti kolege, ali da to nije redovno.

"Inače se, osim toga, povukao iz javnosti i živi svoj život bez pravog interesa za društvo. Svi mogu da vide da je to baš tužno. Nekad je bio vedar, srećan tip, ali sada se čini kao da se ne oseća dostojnim da bude u društvu svojih prijatelja. Jasno je da mu se samopouzdanje srozalo, dovoljno je da ga pogledate i vidite kako se zapustio. Kortni Koks, Lisa Kudrov i Dejvid Švimer žele da ga vrate među društvo i ponovo vide osmeh na njegovom licu. Nedavna tragedija ih je sve naučila koliko je život kratak i dragocen," rekao je Izvor, a piše Dejli Mejl.

serija-prijatelji-profimedia0817970341.jpg
Warner / NBC / Hollywood Archive / Profimedia 

Podsetimo, zvezdu serije "Prijatelji" je 28. oktobra prošle godine pronašao bez svesti njegov pomoćnik u đakuziju u njegovom domu u Los Anđelesu. Prema izveštaju Okružne kancelarije za sudsku medicinu Los Anđelesa, Peri je umro od "akutnih posledica ketamina", koji su u kombinaciji s drugim faktorima uzrokovali gubitak svesti i skliznuće ispod vode u hidromasažnoj kadi.

(Kurir.rs/Večernji/J.M.)

 Bonus video:

kurir televizija MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam