Poznata glumica rešila je da u svojoj 78. godini ponovo izgovori sudbonosno „da“, pa je klekla na kolena i zaprosila svog partnera.

Morin Lipman od prošle godine uživa u vezi sa svojim partnerom Dejvidom Tarnerom. I premda oboje imaju 78 godina, njima godine nikada nisu predstavljale prepreku za ljubav i srećan život, a sada očigledno neće biti ni za brak.

profimedia-0891377810.jpg
Brett Cove/SOPA Images/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, dok su poznata komičarka i njen poslovnim konsultant putovali vozom kući iz Edinburga, kada je ona odlučila da u svom stilu napravi šalu, za koju sigurno nije ni slutila kako će se završiti.

Naime, u članku koji je napisala za "The Spectator", ona je objasnila kako je prvo zamolila svog partnera da joj pruži ruku, a onda ga je pitala da se uda za njega.

"Kleknula sam na koleno i zaprosila ga. Na moje iznenađenje i paniku, pristao je," dodala je.

profimedia-0890812596.jpg
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Kasnije te noći moj partner i ja smo odlučili da kažemo svojoj deci da ćemo se venčati, iako zajedno imamo 156 godina," rekla je Morin Limpan.

Podsetimo se, poznatoj komičarki ovo neće biti prvi brak. Naime, ona je od 1974. do 2004. bila u braku sa Džekom Rozentalom, od koga ju je zauvek rastavila opaka bolest, kada je on preminuo od raka.

(Kurir.rs/IDJ/J.M.)

 Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!