Objavljena je optužnica protiv hip-hop mogula Šona “Didija” Kombsa, poznatog kao Pi Didi, nekad i Paf Dedi nakon što su ga ranije FBI agenti uhapsili u Njujorku, prenosi Daily Mail.

Tereti se za reketiranje, trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije i krivična dela vezana za prostituciju. 

Jedno od najšokantnijih otkrića u optužnici je da su mu iz domova zaplenili više od hiljadu bočica bebi ulja i lubrikanata, s obzirom da je prethodno optužen da je terao žene na seksualne odnose s muškim prostitutkama, sve dok nisu bile toliko iscrpljene da su išle na intravenoznu terapiju. Tužioci navode da je žrtvama davao droge kao što su ketamin, MDMA i BHB.

pi-didi-profimedia0804894203.jpg
JASON SZENES / UPI / Profimedia 

– Rezervisali su hotelske sobe i opskrbili ih zalihama, uključujući drogu, bebi ulje, lubrikante, rezervnu posteljinu i rasvetu. U slučaju da su sobe uništili, počistili bi ih – rekao je državni tužilac Damijan Vilijams, kako prenosi britanski tabloid.

Dodao je da je Didi postao nasilan kad žrtve nisu pristale na spomenuto zlostavljanje, koje su nazivali “Freak Offs” i počeo da maše vatrenim oružjem.

Takođe su zaplenili narkotike i tri puške AR-15, koje su bile skrivene u ormaru njegove spavaće sobe u vili u Majamiju. Oružje je bilo rastavljeno na delove uz šaržere sa mecime. Tužioci navode da je oružje dokaz kako je Didi pretnja društvu, zbog čega bi trebalo da ostane u pritvoru bez jemstva dok čeka suđenje.

pi-didi-i-obri-drejk-grejem.jpg
Profimedia 

Dok je sudija Robin F. Tarnofski čitala optužbe za reketiranje i seksualnu trgovinu Didi je sedeo, ne pokazujući nikakvu reakciju na licu. Potom je rekao da nije kriv.

Didijev pravni tim ponudio je 50 miliona dolara, što uključuje Didijevu vilu u Majamiju, vrednu 48 miliona dolara i kuću Didijeve majke, procenjenu na 2 miliona dolara, kako bi osigurao njegovo puštanje iz zatvora, ali sud je odbio jemstvo pa Didi ostaje u pritvoru dok čeka suđenje.

Hapšenje na Manhetnu usledilo je nakon racija sprovedenih na dva njegova imanja u Los Anđelesu i Majamiju u sklopu savezne istrage o potencijalnim seksualnim zlostavljanjima i trgovine ljudima u istom kontekstu. Kombsov advokat, Mark Anjifilo, rekao je da su “razočarani” hapšenjem i da je njegov klijent “nevin čovek”.

(Kurir.rs/CityMagazine/J.M.)

 Bonus video:

Kurir televizija "KAKO NIKADA NIJE ČUO IZRAZ OD SILVANE DO NIRVANE" Voditeljka u neverici jer POZNATI reper nije znao ko je Silvana Armenulić