Sahrana čuvene glumice Radmile Živković u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, gde se okupio veliki broj članova porodice, kolega i prijatelja, je u toku.

IMG-20240924-WA0187.jpg
Kurir 

Na sahrani je, naravno, prisutna i njena ćerka koja je ispred kapele pomazila umrlicu svoje pokojne majke, što je mnoge ostavilo u suzama.

Međutim, na umrlici među ožalošćenima, navedena su samo tri imena, njen prvi suprug Predrag, ćerka Bojana i izvesni Milan, zet pokojne glumice, koji se nije razdvajao od svoje supruge Bojane, Radmiline ćerke.

IMG-20240924-WA0186.jpg
Kurir 

Milan je sa Bojanom primao saučešća i na komemoraciji, ali i u kapeli, i nijednog trenutka nije ostavio samu svoju izabranicu.

IMG-20240924-WA0193.jpg
Kurir 

Radmila Živković preminula je nakon duge i teške bolesti 20. septembra u Beogradu u 72. godini. Karijeru je počela krajem šezdesetih i igrala je u nekoliko desetina filmova. Njena ćerka je povodom smrti svoje majke dala kratku izjavu za Kurir: "Nisam u prilici da razgovaram. Ovo nisam očekivala, ništa nije slutilo da će se ovo desiti. Da, imala je zdravstvenih problema, ali nisu bili kobni po život. Molim vas samo da u svojim tekstovima moju majku predstavite dostojanstveno kakva je i ona bila."

(Kurir.rs/I.M.)