Mnogi se pitaju koja je tajna mladalačkog izgleda Toma Kruza koji ponosno gazi 7 deceniju a izgleda znatno mlađe. Kako otkriva „Daily Mail“, a prenose izvori iz restorana u koje izlazi, Tom Kruz (62) obično poručuje belu ribu spremljenu na pari uz salatu.

tom-kruz-profimedia0756033135.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Tom Kruz

Alkohol je sebi strogo zabranio. Takođe, holivudski superstar redovno trenira, i to već od pola šest ujutru. Čim otvori oči, odlazi u teretanu. Kako neki mediji navode, umesto tri obroka dnevno Tom Kruz ima – 15 manjih. Tokom dana trudi se da ne unese više od 1200 kalorija, a izbegava brzu i procesuiranu hranu, sve što ima šećer i ugljene hidrate.

Tom Kruz ima ličnog kuvara koji mu uglavnom sprema grilovanu hranu i nabavlja sveže voće umesto grickalica. Na meniju su i losos, ovas, borovnice, đumbir, cvekla, brokoli, paradajz, spanać, orašasti plodovi, ponekad crna čokolada. Koristi i suplemente.

tom-kruz-profimedia0844579143.jpg
George Rogers / Sipa Press / Profimedia Tom Kruz

Slavni glumac striktno se drži svog režima ishrane, koji, mora se priznati, deluje prilično strogo. Međutim, pored ishrane, ključ je i fizička aktivnost. Glumac svakog dana ustaje u 5.30 kako bi otišao u teretanu, što se i vidi na njegovom telu koje je u zavidnoj formi i prkosi godinama.

(Kurir.rs/I.M.)

MONDO/Mirela Ljumić ŠTA IMA? OVO JE TOM KRUZOVA NOVA DJEVOJKA?