Kolumbijska diva i glumačka legenda Koraima Tores, nezaboravna Kasandra iz istoimene serije, stigla je u Beograd u nedelju 22. septembra kako bi se priključila ekipi popularne serije "Igra sudbine" kao specijalni gost. Koraima se pre nekoliko godina razvela, pa je sada slobodna i za novu ljubav koju možda upozna i u srpskoj prestonici. 

koraima-tores.jpg
Pritnscreen Koraima Tores

Čuvena glumica bila je iznenađena i oduševljena brojnim novinarskim ekipama, a na dobrodošlicu našeg novinara kratko je poručila: "Hvala! Vrlo sam uzbuđena i srećna što sam ovde. Očekujem sve ovde", rekla je popularna Kasandra šaljući nam poljupce.

Slavna Kolumbijka u Beogradu će boraviti tri dana, a njena prisutnost na setu serije izazvala je ogromno interesovanje. 

37886025-10156584642397138-2263162579163545600-n.jpg
PRINTSCREEN Jutjub Koraima Tores kao Kasandra

"Koraima je ostavila dubok trag u srcima publike u Srbiji kada je tumačila Kasandru. Mnogi pamte njen upečatljiv lik i emocije koje je prenela na ekran. Kada sam prvi put predložila da bi bilo sjajno da Koraimu dovedemo u "Igru sudbine", svi su bili za," rekla je glumica Aleksandra Belošević, koja je među prvima predložila ideju o njenom angažovanju. 

Koraimu Tores u zvezde je vinula "Kasandra". Serija je snimana 1992, ali se kod nas prikazivala tek pet godina kasnije.

Venecuelanska glumica u junu je proslavila 51. rođendan. Živi i radi u Bogoti, u Kolumbiji. Sa kolegom Nikolasom Monterom, za koga se udala 1996, dobila je sina Manua. Koraima i Nikolas razveli su se posle 25 godina braka.

"Za rastanak, kao i za ljubav, potrebno je dvoje. To je jednostavno bila odluka koju smo morali da doneseno. Nikolas mi je posle svega veoma važan, kao što verujem da sam i ja njemu. Posle 25 godina osećam da je vreme da upoznam neki drugi život", ispričala je ona u jednoj televizijskoj emisiji.

Glumica je aktivna na društvenim mrežama i svoje fanove često obraduje novim slikama i videima. Boravak u Beogradu veoma ju je usrećio, pa redovno objavljuje storije iz srpske prestonice. 

(Kurir.rs/M.F.)

Instagram/lacoraima Koraima Tores, Kasandra