Kolumbijska zvezda Koraima Tores, trenutno boravi u Srbiji, gde je snimila kadrove u srpskoj seriji "Igra sudbine".

Zvezda serije "Kasandra" koja je prikovala našu, ali i publiku širom sveta kraj malih ekrana, u druženju sa medijima je podelila detalje svog boravka, a nije krila oduševljenje našom zemljom.

IMG-20240925-WA0107.jpg
Kurir 


- Srce mi kuca od ljubavi što sam u ovom gradu i ovoj državi Ovde su ljudi ljubazni puni ljubavi i poštovanja. Znaju da iskažu svoja osećanja i poštovanje na nežan način i osećam se lepo primljeno i dočekano. Kao kod kuće. Iz produkcije su nas vodili u jedan restoran i tamo je bila uživo muzika, bilo je prelepo - rekla je Koraima.

Kako je otkrila u Srbiji se oseća kao kod kuće, naročito zbog gostoljubivosti, a u kafani je probala i rakiju.

IMG-20240925-WA0106.jpg
Kurir 


- Pila sam medovaču. Mnogo mi se dopalo. Sve ono što sam probala mi se dopalo i meso, piletina, salata i sirevi. Jedem, jedem, jedem - dodala je Tores.


Osvrnula se i na seriju "Kasandra" koja ju je vinula u zvezdani vrh, ali i na kolege sa kojima je radila, te je podelila svoja sećanja na snimanje.


- Sećam se ljubavi. Dobro se sećam bliskosti, emocija koje sam imala. Komuniciramo s vremena na vreme, ali se ne viđamo - ističe Koraima.

Kasandre više neće biti

IMG-20240922-WA0141.jpg
Marko Karović 


Iako je ostvarila veliku popularnost kao Kasandra, rimejk ove serije se neće dogoditi.


- Ne. Nažalost ne. Scenarista serije je preminula i pravo na seriju imaju njene ćerke i ne dozvoljavaju to. Drugo, ja više ne izgledam tako kao što sam izgledala. Nemam tu mladost - objasnila je uz osmeh.

Srbi pisali peticiju zbog Kasandre

U prilog tome koliko je bila popularna u Srbiji, govori i činjenica da su Srbi pisali peticiju da se njen lik (Kasandra) pusti iz zatovra, što je u jednom momentu stiglo i do nje.

IMG-20240922-WA0140.jpg
Marko Karović 


- Jako sam emotivna po tom pitanju zato što mi glumci radimo da bi nam se verovalo, da bi publika živela sa nama, i kada se desi tako nešto to je najveći poklon koji može da vam se desi - zaključila je glumačka zvezda.

(Kurir.rs/I.M.)