Nedelja mode u Parizu je počela, a kolekciju za proleće/leto 2025. godine predstavila je i čuvena modna kuća Dior. Kao i uvek na ovakvoj modnoj smotri, brojne javne ličnosti svetskog šoubiznisa utrkuju se ko će da sedi u prvom redu. Međutim, mnoge je iznenadio dolazak prve dame Francuske Brižit Makron (71)

profimedia-0911430704.jpg
Zabulon Laurent/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia Brižit Makron na Nedelji mode u kratkom crnom kompletu

Poznato je da supruga Emanuela Makrona pasionirano prati modu, te očigledno Diorovu modnu reviju nije želela da propusti. Ona je za ovu priliku odabrala crni komplet koji potpisuje upravo ova modna kuća. Kratka crna suknja iznad kolena veoma je smeo potez za jednu damu na ovoj funkciji.Uz to je uparila sako u istoj nijansi, a kombinaciju upotpunila biserima oko vrata.

profimedia-0911412127.jpg
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia Brižit Makron na Nedelji mode u Parizu

Naravno, kombinacija nije potpuna bez dobre tašne, i to je će svaka žena složiti. Ona je odabrala čuvenu malu, crnu Dior torbicu koju obožavaju dame širom sveta, a verovatno je i jedan od komada koji se najčešće kopira kod šanera.

Brižit je bila sjajno raspoložena, te se videlo koliko uživa da prusustvuje jednom ovako važnom modnom događaju, posebno jer se održava u Francuskoj.