Fatalna glumica čija lepota odoleva vremenu Ketrin Zita Džons napunila je 55. godina, a i dalje pleni kao u dvadesetim. Mnogi bi rekli da je danas još lepša i senzualnija

Ketrin je decenijama deo šoubiznisa, a isto toliko uživa u skladnom braku sa 25 godina starijim kolegom Majklom Daglasom sa kojim je zasnovala porodicu. Čini se da joj ljubavna sigurnost utiče i na spoljašnju lepotu i samopouzdanje te izlgeda bolje i zadovoljnije nego ikada.

Sada je glumica, na dan svog 55. rođendana objavila fotografiju staru čak 25 godina. Na njoj je ona potpuno obnažena. A fanovi su zbog toga pali u trans. 

U mom rođendanskom odelu! Posle više od 25 godina tokom kojih je mom suprugu rođendan kada i meni, ponestaje mi ideja za poklone! Ovo je druga opcija za poklon, loptice za golf su opcija broj jedan, naravno",napisala je  holivudska zvezda.

Za samo nekoliko sati slika je prikupila više od 100 hiljada lajkova i više od 2000 komentara oduševljenih fanova koji su nemo gledali u prizor ispred sebe.

Decenijama niko ne može da odoli njenoj lepoti i senzualnosti kojom je osvojila i kolegu Majkla Daglasa sa kojim je decenijama u braku.

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

Kurir Kasandra na splavu