Žena bivšeg fudbalera Dejvida Bekama, Viktorija zna kako da uživa. Uvek oko sebe ima asistente, a budući da voli da je sve u savršenom redu tačno se zna uloga tih ljudi oko nje.

Živi kao kraljica

Viktorija Bekam profimedia-0911921310.jpg
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Trenutno je u Parizu gde se održava Nedelja mode, a na putu od aerodroma do luksuznog hotela, srela se sa paparacima. 

Napolju je pada kiša, a Viktorija nije marila za to, jer ni kišobran ne nosi. Ima čoveka koji to radi za nju. Tačnije asistenta.

Uz nju je sve vreme išao njen asistent koji je nosio kačket kao zaštitu od kiše i držao kišobran nad Viktorijom, kako slučajno ne bi pokisla.

Viktorija Bekam profimedia-0911921405.jpg
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Ali, to nije sve, jer je u ruci takođe držao i njenu termos čašu ili šolju, koje su sada vrlo popularne među ženama. Naročito onim poslovnim poput Viktorije.

Prvi put poslovala u plusu

Modni brend Viktorije Bekam prvi put je profitirao u poslednjih 15 godina. Ona je sa oduševljenjem pričala o uspehu svoje linije, koji je prošle godine prvi put bio u plusu.

Viktorija je lansirala svoju liniju odeće 2008. godine, a suprug Dejvid ju je u više navrata izvlačio singurnog banrota, prenosi Sun.

dejvid-bekam-viktorija-bekam-profimedia0717075323.jpg
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

On je u njen brend uložio oko 34.5 miliona evra da bi je održao na površini, a ona je krajem prošle godine prvi put zaradila novac i to nekoliko miliona evra.

(Kurri.rs/I.M.)