Bivši telohranitelj repera Paf Dedija otkrio je da je zvezda čuvala snimke političara koji su dolazili na njegove ozloglašene zabave, te da je njegovo hapšenje povezano s navodnim korupcijskim skandalom koji zahvata Njujork.

profimedia0744085510.jpg
Profimedia 

Telohranitelj, koji je štitio Dedija 1990-ih, rekao je da bi optužnica protiv repera mogla razotkriti političare visokog profila i slavne osobe u Njujorku. "Ovo je sve veće od Dedija...", kazao je telohranitelj o reperu koji bi, prema tužiocima, drogirao žene pa ih terala na maratonske seksualne nastupe s muškim prostitutkama.

Bivši telohranitelj tvrdi da je Dedi sam bio žrtva drugih moćnih osoba iz muzičke industrije, a da su za njegove navodne zločine krivi oni koji su ga "trenirali i naučili poslu u muzici". "Paf nije rođen kao čudovište, on je pretvoren u čudovište. Od njega su napravili čudovište zbog onoga što mu se dogodilo i zbog stvari koje je morao da. Da budem iskren, radio je drugim ljudima ono što je učinjeno njemu... to je naučeno ponašanje", rekao je on.

pi-didi-profimedia0804894203.jpg
JASON SZENES / UPI / Profimedia 

 "Puno su se drogirali i premlaćivali žene u toj ludoj fazi, radili stvari koje će ga naterati da misli da se može izvući s istim stvarima s kojima su se oni tada izvlačili. Neću reći navodno jer sam to lično video", dodao je. Telohranitelj je rekao i da je reperovo hapšenje karma za mnoge stvari koje je učinio, uključujući i optužbu koja je repera Bigija Smolsa odvela u smrt.

"Njegova karma ga je morala sustići... Sam je kriv. Znao je da greši i znao je da je naučio nešto što nije u redu, znao je da ako nešto nije u redu da treba potražiti pomoć, ali nije izabrao taj put", zaključio je.

(Kurir.rs/DailyMail/M.F.)

Kurir televizija "KAKO NIKADA NIJE ČUO IZRAZ OD SILVANE DO NIRVANE" Voditeljka u neverici jer POZNATI reper nije znao ko je Silvana Armenulić