Koraima Tores koja je oživela lik legendarne Kasandre u isotimenoj seriji, trenutno je u Beogradu, a svi se i dalje sećaju njenog ljubljenog Ignasia. Kasandra je za njim izgubila glavu, ali i mnoge žene širom sveta.

ignjasio.jpg
Printscreen Osvaldo Rios u seriji "Kasandra"


Svi su pratili napet rasplet njihove ljubavi, a ova rola otvorila mu je put ka svetskoj slavi. Ipak, godine su prošle, a Ignasio, koga je tumačio Osvaldo Rios, danas izgleda mnogo drugačije.


Romansa sa Šakirom


Osvaldo je tada, 1992. godine od kada datira serija, imao 32 godine, a nekoliko godina kasnije počeo je da se zabavlja ni manje ni više nego sa Šakirom!


Šakira je tada imala 20 godina. Iako je o toj vezi javno govorila samo jednom, Riosa je spomenula više puta.


Veza je trajala osam meseci, a Šakira je otkrila da je njena pesma "Moscas en la Casa" s albuma "Dónde Están los Ladrones?" bio inspirisana ovim glumcem koji je igrao u hit seriji "Kasandra".

sakira-profimedia0870747079.jpg
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia Ljubio je Šakiru


Ipak, u jednom momentu se podigla bura, kada je Osvaldo priveden, a onda osuđen na tri meseca zatvora, jer je pretukao svoju devojku. Tada je pokrenuta priča da je silovao Šakiru.


Ova informacija u javnost je procurila tek kada je Osvaldo završio u zatvoru u kojem je proveo tri meseca, zbog prebijanja jedne od svojih devojaka.

Međutim, Rios je oštro demantovao priču o silovanju, dok Šakira na ovu temu nije govorila.

- Sve to je presmešno - jedna od najvećih laži ikada smišljenih - rekao je i dodao:
- Ona (Šakira, prim. aut) je i sama to demantovala, u intervjuu za televizijski šou "Show Business", i rekla je da sam se prema njoj ponašao kao prema princezi.

(Kurir.rs/I.M.)