Kendra Vilkinson bivša Plejboj zečica i nekadašnja devojka Hjua Hefnera prisustvovala je žurkama ozloglašenog repera Paf Dedija i javno o tome progovorila.

"Sećam se da sam išla na jednu ili dve žurke sa Dedijem. Nisam baš ništa videla. Kao da nikad nisam videla da se nešto zaista loše dešava oko mene. Seks je seks, po mom mišljenju. Dakle, ne kažem da se nešto loše nije dogodilo. Kažem da se meni nikad ništa loše nije dogodilo." rekla je Kendra u emisiji "Kyle and Jackie O Show".

Voditeljka Džeki O' Henderson uporno je pritiskala Kendru da podela svoja iskustva sa Didijem koji je nekada bio domaćin privatnih seksualnih zabava u luksuznim hotelskim apartmanima, koji su uključivali prostitutke, beskrajne zalihe alkohola i droge.

"Nikada niste videli ništa neobično što obično ne biste videli na velikoj holivudskoj zabavi?",  upitala je Džeki.

" Vidi, ti ideš u Plejboj vilu. Znaš, ima devojaka u toplesu. Zar to već ne znamo?", rekla je Kendra.

Za šta se tereti Paf Dedi

profimedia0861393566-1.jpg
Backgrid/Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ozbiljne optužbe na račun Paf Dedija

Proslavljeni muzičar Šon "Didi" Kombs, poznatiji našoj publici kao Paf Dedi, uhapšen je u ponedeljak uveče u Njujorku, nakon što je velika porota podigla optužnicu. Sada su objavljeni njeni detalji.

Objavljena je optužnica protiv hip-hop mogula poznatog Paf Dedi nakon što su ga ranije FBI agenti uhapsili u Njujorku, prenosi Daily Mail. Tereti se za reketarenje, trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije i kaznena dela vezana uz prostituciju.

Jedno od najšokantnijih otkrića u optužnici je da su mu iz domova zaplenili više od hiljadu bočica bebi ulja i lubrikanata, s obzirom na to da je prethodno optužen da je terao žene na seksualne odnose s muškim prostitutkama, sve dok nisu bile toliko iscrpljene da su trebale infuziju. Tužioci navode da je žrtvama davao droge kao što su ketamin, MDMA i BHB.

- Rezervisali su hotelske sobe i opremili ih zalihama, uključujući drogu, bebi ulje, lubrikante, dodatnu posteljinu i rasvetu. U slučaju da su sobe uništili, počistili bi ih - rekao je državni tužilac Damian Vilijams, kako prenosi britanski tabloid.

Dodao je da je reper postao nasilan kad žrtve nisu pristale na spomenuto zlostavljanje, koje su nazivali "Freak Offs" i počeo mahati vatrenim oružjem.

(Kurir.rs/Telegraf/M.J)

MONDO/Stefan Stojanović Izajva mika aleksić posle suda