Bivša manekenkaLoni Vilison (41) neko vreme nije bila viđena na ulicama u Los Angelesu, međutim prizori koje su fotografi snimili prije nekoliko dana sve su užasnuli. Naime, Loni izgleda sve lošije, dodatno je izgubila na težini, a izgubila je i boju u licu. Snimljena je kako gura kolica i kopa po smeću, te jede iz smeća.

profimedia0693448826.jpg
Profimedia 

Prošle godine je snimljena i kako usred dana spava na ulici pokrivena krpama. Bivša manekenka nekada je krasila naslovnice časopisa, a mnogi su uvereni da je za to kriva droga. Fotografi koji su je ovaj put snimili u opis fotografije dodali su i da Loni jedva stoji na nogama. Kada se 2012. godine udala za glumca Džeremija Džeksona koji se proslavio ulogom u seriji "Spasilačka služba" bili su jedan od popularnijih parova Holivuda. Na početku je ovaj brak delovao skladno, ali prvi problemi počeli su da se naziru već u drugoj godini braka.

profimedia0388690256.jpg
Profimedia Loni Vilison nekada

Svađe su bile sve učestalije, a često im je kumovao i alkohol i 2014, nakon jedne takve svađe između Loni i Džeremija, morala je da reaguje i policija. Loni je nakon toga ispričala kako ju je suprug davio, slomio joj dva rebra i ostavio masnice po celom telu, ali nije htela da ga prijavi. Ubrzo je usledio razvod, a Džeremi se prijavio u rijaliti šou Veliki Brat. Razvod je psihički slomio Loni koja se povukla iz sveta manekenstva i doživela psihički slom.

profimedia0564139733.jpg
Profimedia 

U jednom intervjuu progovorila je o tom razdoblju. – Moj bivši suprug se ženi... ja sam se barem rastavila. On je sve namestio da mi ovo napravi – kazala je. Dodala je da sada trpi velike bolove u stomaku. – Sada ne mogu živeti nigde unutra, samo napolju, jer ne smem da budem izložena struji – ispričala je, a objasnila je da je to zato što ju je neko izložio strujnom udaru.

loni-vilson0796499968.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

– Mislim da zato što primam elektricitet, primam na sebe i druge stvari, poput određenih hemikalija ili baterija, ili osigurača, poput žice, različitih vrsta metala. Pa mislim da moje telo čak i filtrira takve stvari – objasnila je. Dodala je da su joj ljudi nudili pomoć, ali da joj "niko ne može pomoći jer tu nema pomoći". – Nisam mogla da radim ni kao model. Nisam izlazila s prijateljima, bila sam jako loše – rekla je u jednom prošlom intervju Loni koja sada živi na ulicama Los Angelesa kao beskućnica jer je nakon 2016. godine upala u ogromne dugove i ostala je bez stana i automobila i završila je na ulici.

(Kurir.rs/VečernjiList/M.F.)

MUP Policija uhapsila više lica na teritoriji Požege zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga