Džastin Biber (30) i njegova supruga Hejli (27) nedavno su postali roditelji sina, a sada su ih fotografi uhvatili tokom zajedničkog izlaska. Pevač je bio odeven ležerno, ali je stajling bio poprilično skup. Njegova obuća posebno se isticala.

Džastin Biber profimedia-0912003175.jpg
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čizme poznatog brenda

Nosio je čizme poznatog luksuznog brenda francuske modne kuće Luj Viton, izvestio je People a preneo Index. Biber je kombinovao crveni gornji deo trenerke s crnim, širokim pantalonama, a na glavi je nosio šešir.

Njegove čizmice prekrivene su toplim, plišanim materijalom s prepoznatljivim LV monogramom, dok je gumeni đon inspiriran otiskom medveđe šape s utisnutim slavnim motivom modne kuće.

Te čizmice mogu se kupiti na službenim stranicama brenda za više od 2200 evra.

Svojim stajlingom izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a korisnici istih uglavnom nisu bili oduševljeni pevačevim modnim izletom komentarišući da je bacio previše para na tako ružnu obuću "Čizme su odvratne, bolje da je pare bacio u kontejner"

profimedia-0912027538.jpg
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi zabrinuti za Biberovo zdravlje

Podsetimo, mnogi fanovi Džastina Bibera su zabrinuti za zdravlje pevača nakon što je snimljen u javnosti nakon hapšenja repera Paf Dedija.

Dedi se optužuje za reketiranje, trgovinu ljudima u seksualne svrhe i kaznena dela vezana za prostituciju, a stari video njega i Džastina Bibera sada je ponovno viralan. Neki nagađaju da se Dedijevo hapšenje odrazilo na Biberovo zdravlje zbog intenzivnih spekulacija o prirodi njihovog odnosa.

(Kurir.rs/I.M.)

kurir televizija ZAVRŠEN TREĆI PO REDU "FESTIVAL NARODNE MUZIKE VRNJAČKA BANJA" Evo koji su pevači osvojili prvu nagradu za interpretaciju