Kejt Midlton ostavila je javnost krajnje iznenađenu nakon što se pojavila na baletskoj predstavi "Žizela" u prestižnom pozorištu "Sadlers Wells".

Dok se i dalje oporavlja od hemoterapije, princeza od Velsa je na društvenoj mreži "X" opisala predstavu kao "potresnu i inspirativnu", a pritom je istakla da je produkcija na najbolji mogući način pokazala svoju kreativnost.

Kejt je takođe, ranije ove nedelje, u zamku Vindzor održala sastanak čija je tema bila godišnja služba božićnih pesama, poznat po tome da okuplja mnoge slavne ličnosti sa ciljem da se prikupe sredstava za različite humanitarne svrhe.

Podsetimo, Kejt Midlton je sada mnogo boljeg zdravstvenog stanja nego što je bila u januaru 2023. godine kada je imala operaciju abdomena, nakon čega je u martu potvrdila da su joj otkrivene prekancerozne ćelije. Ranije ovog meseca, Kejt je objavila video snimak u kojem sa suprugom, princom Vilijamom, i njihovom troje dece, obelodanjuje da je završila tretman zbog čega se oseća veoma zahvalnom. 

profimedia0906075498.jpg
Will Warr/Kensington Palace / PA Images / Profimedia 

"Osećam se bolje i radujem se što ću se vratiti radu," rekla je Kejt tada i dodala da planira da preuzme "još nekoliko javnih angažmana" tokom narednih meseci, što potvrđuje i njena poseta baletu. 

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

Kurir televizija PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani