Princ Hari poznat je po tome da voli da "prelazi granice" i time iznenađuje javnost, ali poslednja stvar koju je uradio načisto je izvela iz takta fanove kraljevske britanske porodice. 

Naime, Hari je gostovao u emisiji Džimija Felona koja je poznata po tome da gosti moraju da se suoče sa nekim nesvakidašnjim izazovima. Isto je morao da prođe i princ Hari pa je, zajedno sa voditeljem, išao od sobe do sobe iz koje su iskakali zombiji i ostale karakondžule. 

Najviše pažnje nije privuklo Harijevo neozbiljno ponašanje, već natpis "Serijski ubica na slobodi" pored kojeg se Hari fotografisao. Ovu situaciju začinio je i Harijev rečnik za koji su mnogi prokomentarisali da nije u skladu sa kraljevskim manirima. 

"Kakav klon! I ne mislim na Džimija," glasio je jedan od komentara.

"Oh Hari, kako si nisko pao," dodao je drugi.

"Tako sam zahvalna što tvoja baka, naša divna kraljica, nije ovde da vidi kakav si idiot postao. Čini se da si zaboravio da si kraljev sin," zaključio je treći.  

Da li i vi mislite da je Hari prešao granicu?

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

Kurir televizija PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani