Kolumbijska glumica Koraima Tores (51), koju svi znamo po čuvenoj ulozi Kasandre u istoimenoj seriji, prošle nedelje ponovo je posetila Srbiju zbog njenog angažmana u popularnoj seriji "Igra sudbine"

Iako je našu zemlju posetila nakon 27 godina interesovanje za nju i njen život i karijeru ne jenjava, što se može zaključiti i po mnogobrojnim objavama njenih fanova na društvenim mrežama. Tako se na društvenoj mreži X pojavila njena fotografija dok trenira, a njenim isklesanim trbušnjacima mnogi su fascinirani.

"Videla sam trbušnjake Koraime Tores i ne mogu da se otmem utisku koliko smo rasli sa uvrnutim pogledom na žensko telo, jer se ja nje sećam kao bucke. Elem, ovo je ona sada," napisala je u opisu korisnica pomenute društvene mreže, a mnogi su podržali njeno oduševljenje. 

"Nema više izgovora, krećem da treniram," napisao je jedan od fanova.

"Uvek je bila zgodna, ali je tada bila renesansnija nego sad, plus joj je lice bilo klinački jedro. S druge strane, to su bile one godine kad je Holivudom dominirala anoreksija sa silikonskim oblinama, pa nam je Kasandra izgledala bucmasto," dodao je drugi.

Koraima Tores 1.jpg
Gabriel Carvajal 

"Meni je ovo super, žena je boginja," zaključio je treći. 

Među brojnim komentarima podvukli su se i oni koji nisu baš oduševljeni Koraiminim izgledom.

"Lepša je bila nekada i ne liči na sebe sa botoksom i toliko istreniranim telom," napisao je korisnik.

Kako se vama dopada Koraimin izgled?

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

Kurir Kasandra na splavu