Muzička zvezda i miljenik evrovizijske publike Bebi Lazanja svira od petka do nedelje u Domu omladine u Beogradu. U prepunoj sali Amerikana druge večeri izvođač je oduševio fanove izvođenjem svog najvećeg hit "Rim Tim Tagi Dim" i pesama koji će tek biti objavljene.

baby_lasagna__foto_iva_tanackovic_30.jpg
Promo/Iva Tanacković Ostavio dušu na sceni


- Hvala Beograde, ovakav doček momak iz Umaga je mogao samo da sanja... Nisam mogao da zamislim da će dečko iz Istre ovo doživeti. Kolege muzičari su mi pričali "mi smo svirali Dom omladine", a evo sada smo i mi svirali ovde, i to dva puta - rekao je Marko Purišić.


Od prvih taktova do poslednje pesme publika je skakala i pevala u transu, potpuno obuzeta zaraznom energijom koja je prožimala svaki kutak sale Amerikana. Fanovi su neprestano bacali poklone na binu, među kojima su se našle i plišane mačke, dok su kreativni transparenti s natpisima poput "Can you, please, take a photo with my cat?" dodatno doprineli jedinstvenoj i zabavnoj atmosferi.

baby_lasagna__foto_iva_tanackovic_37.jpg
Promo/Iva Tanacković Publika je skakala i pevala u transu


- Odlično se provodimo u Beogradu. Ne mogu da dođem do daha jer smo danas jeli "karađorđeve" - pohvalio se pevač.


Marko je koncert otvorio još neobjavljenom pesmom "Hypocritical", nakon koje je usledio hit "IG Boy". Ređale su se pesme "Good Boy Lasagna", "Less Than Great", skoro objavljen singl "And I", "Dopamin", "Demons & Mosquitos", kao i aktuelni singl "Biggie Bom Bom", koji je izazvao posebno oduševljenje. Usledile su "Again", "Catch Me If You Can" i druge.

baby_lasagna__foto_iva_tanackovic_20.jpg
Promo/Iva Tanacković Marko i Martin


- Moram u Beogradu da oženim mog brata Martina. On ima već 27 godina i nijednu curu nije doveo u kući. Ima li neka devojka za njega u publici - poručio je Purišić na drugom nastupu pred kraj svirke, koju je završio hitom "Rim Tim Tagi Dim".