Dobrotvornoj organizaciji princa Harija i Megan Markl "Archevell"  nedostaje  više od 4 miliona dolara otkriveno je u najnovijem poreskom izveštaju nedostaje, piše MailOnline.

megan-markl-princ-hari-profimedia0824762467.jpg
DPPA / ddp USA / Profimedia Megan i Hari u problemu

Ovaj finansijski propust dolazi u nezgodnom trenutku za fondaciju princa Harija i Megan Markl, koja je ranije ove godine već bila označena kao "delinkventna" jer nije podnela godišnju evidenciju. Fondacija je tek nedavno dobila dozvolu da ponovo prikuplja i troši novac, te bi novi problemi sa IRS-om (Internal Revenue Service) mogli dodatno uzdrmati njen ugled, prenosi "Dejli Mejl".

 nakon što su je dobrotvorni zvaničnici označili kao 'delinkventnu'.

profimedia0847548556.jpg
MEGA / The Mega Agency / Profimedia Megan nema dobar utisak u javnosti

Čak i tako, ovo najnovije otkriće će doprineti spekulacijama da Megan i Harijevo dobrotvorno društvo podržava šačica bogatih donatora. Svi pogledi su sada uprti u predstojeći poreski izveštaj fondacije "Archewell" koji se očekuje 15. novembra 2024. godine. Ukoliko se ponovo pojave problemi, to bi moglo izazvati nove komplikacije za fondaciju, ali i Harija i Megan, koji se već sumnjiče za malverzacije.

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija "PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON