Paf Dedi ranije ovog meseca uhapšen je zbog optužbi za trgovinu ljudima u seksualne svrhe, reketarenje, posredništvo u prostituciji i ostale povezane zločine. Ovo nije prvi put da ima probleme sa zakonom.

dzenifer-lopez-paf-dedi-profimedia0697582753.jpg
BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia Paf Dedi i Dženifer Lopez imali su burnu vezu

 Naime, on i pevačica Dženifer Lopez, s kojom je bio u vezi između 1999. i 2001. godine, privedeni su zbog pucnjave u jednom klubu.

Priča ide tako da su 27. decembra 1999. Lopez i Dedi izašli u jedan noćni klub u kojem je te večeri došlo do pucnjave. Njih dvoje pokušali su pobeći, ali ih je policija stigla i privela, a optuženi su za posedovanje oružja. Pevačica je u ćeliji provela 14 sati, a puštena je uz novčani zalog. Optužbe protiv nje kasnije su povučene zbog potvrde njene neumešanosti u celu situaciju, a sa Dedijem je prekinula mesec dana pre početka suđenja. U međuvremenu i reper je oslobođen svih optužbi u ovom slučaju.

dzenifer-lopez-osvetnicka-haljina-profimedia0905389057.jpg
Geoff Robins / AFP / Profimedia Dženifer Lopez

Pevačica i glumica pre pet godina je o vezi s Dedijem rekla" Znate, Paf i ja smo odrasli u Bronksu. Bio je u muzučkom poslu i postigao je toliko uspeha. Tek sam bila na početku i snimala svoj prvi album kad sam ga upoznala. On mi je u tom trenutku postao neka vrsta mentora. Imali smo neku ludu, burnu vezu koja je završila praskom. Bilo je to definitivno u trenutku, ali osećala sam da je to bilo neophodno. Trebao mi je tada u životu kako bi me naučio o glazbi, o tome kakav umetnik želim biti muzičkoj ndustriji - istknula je za CBS Sunday Morning J.Lo.

Zanimljivo, pre 20-tak godina kao razlog njihovog raskida pevačica navela reperovu prevaru, kao i to da kraj njega nije mogla imati život kakav je želela.

(Kurir.rs/Večernji.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija MIKA ALEKSIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Reditelj optužen za silovanja prvi put se oglasio iz KUĆNOG PRITVORA