Sin legendarnog fudbalera Dejvida Bekama, Kruz (19), ponovno ljubi, ovaj put 9 godina stariju brazilsku pevačicu Džeki Apostel. Ona se ovih dana pridružila celoj porodici na pariškoj Nedelji mode.

Kako prenosi Daily Mail, Kruz i Džeki su u vezi od juna, a zajedno su podržali njegovu majku Viktoriju tokom njene revije. Magazin "Hello" prenosi da će Džeki sledeći mesec proslaviti svoj 29. rođendan.

"Džeki je bivša članica brazilske ženske grupe "Schutz" i starija je devet godina od svog dečka. U Instagram objavi koja predstavlja članove "Schutza", iz 2022. godine, Džeki je predstavljena kao dvadesetšestogodišnjakinja, što znači da sad ima 28. Zvezda će napuniti 29 godina 18. oktobra," napisali su oni.

Džeki je nekoliko puta viđena sa porodicom Bekam tokom Nedelje mode, a nosila je i jednu od Viktorijinih kreacija na reviji. Nakon revije se oglasila na Instagramu pa je napisala: "Jedna od najlepših revija i najlepših haljina. Čestitam, Viktorija Bekam."

Nedavno je Daily Mail preneo da je Kruzova bivša devojka Bejbi Ajvi rekla da ju je mladi Bekam prevario, a podršku joj je poslala i njegova druga bivša, Isi Molonej. Bekama su sa Molonej povezivali ranije ove godine, a kratko nakon viđen je sa Bejbi Ajvi.

(Kurir.rs/Jutarnji/J.M.)

 Bonus video:

kurir televizija NA OVOJ PLAŽI U CG LETOVALI BEKAM I STALONE, A SADA NEMA TUŠEVA NI TOALETA! Evo kako sada izgleda nekada ELITNO kupalište