Glumica Anđelina Džoli prošetala je juče Njujorkom sa sinom Paksom koji je ranije ove godine doživeo nesreću tokom vožnje električnim biciklom, a onda se pojavila na promociji filma "Marija", u kojem tumači naslovnu ulogu (Marija Kalas) u DGA bioskopu u Velikoj jabuci.

profimedia-0913939948.jpg
Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Anđelina Džoli i njen sin Paks bili su veoma primetno modno usklađeni dok su šetali gradom. Poznati naslednik oporavio se nakon nesreće, tokom koje je zadobio tešku povredu glave, pa je završio na intenzivnoj nezi. Majka se nije odvajala od njega, a redovno su ga u bolnici posećivali sestre i braća.

Paks je pre godinu dana bio u centru skandala nakon što je javnost saznala da je pre više godina na Instagramu vređao oca Breda Pita.

"Pretvorio si živote mojih najbližih u konstantan pakao. Možeš sebi i svetu da govoriš šta god želiš, ali istina će jednog dana isplivati na video. Srećan Dan očeva, ti je*ebo ljudsko biće", napisao je Paks na Instagramu 2020. Rečenica prepune uvreda u kojima on oca naziva go*nar šokirale su javnost iako se zna da su njihovi porodični odnosi ozbiljno uzdrmalni.

Anđelina Džoli usvojila je sina Paksa 2007. u sirotištu u Vijetnamu, imao je tri godine i njegova biološka majka zavisnica od heroina ostavila ga je kao novorođenče. Godinu dana kasnije usvojio ga je i Bred Pit.

Paks je poruku objavio sa privatnog profila, objavio je i sliku Breda Pita sa Oskarom u ruci koji mu je uručen zbog uloge u filmu "Once Upon a Time...in Hollywood".

Kad su se Pit (60) i Džoli (49) razveli 2016. samo dve godine nakon što su se venčali na privatnoj ceremoniji u Francuskoj, deca su ostala sa majkom. Uveliko se tada pisalo o svađi koju je Bred Pit imao sa sinom Medoksom tokom porodičnog putovanja privatnim avionom. Anđelina Džoli povukla je tužbu protiv FBI, u vezi sa istragom o tom incidentu.

Izvor je potvrdio da se radi o profilu Paksa Džolija Pita: "To je nalog koji koristi za prijatelje - uglavnom prijatelje iz škole. Nikada ne govori mnogo o svojim roditeljima, drži to za sebe sebe, tako da je to bilo neobično". Paks koji se često može videti kako pomaže majci odnosno podržava je u javnosti, nije rekao da li je određeni događaj inicirao citiranu poruku.

profimedia-0913970951.jpg
Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Ti stalno i uvek iznova dokazuješ da si užasna i prezrena osoba, nemaš obzira ni empatije prema svoje četvoro najmlađe dece koja drhte od straha kad si ti pored njih. Nikada nećeš razumeti štetu koju si naneo mojoj porodici jer nisi sposoban da to uradiš", napisao je.

Paks je jedno od troje dece koje su usvojili Anđelina Džoli I Bred Pit, pored Zahare i Medoksa, imaju i ćerku Šajlo i blizance Vivijen i Noksa. Sva deca, osim Noksa, odrekla su se očevog prezimena.

bp.jpg
AP 

Anđelina Džoli uveliko promoviše film "Marija", a za promociju je odabrala modno izdanje koje je oličenje klasike u kombinaciji sa čuvenim avijatorkama. Crni jednosatvni kaput na njoj je najpametnija mdona investicija jer ga možete nositi godinama i uvek je moderan. Isto važi i za crnu haljinu i salonke u toj boji.

(Kurir.rs/Žena/M.F.)

Kurir TV ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM