Muzička legenda Sting nikada se nije stideo da se razmeće svojim ludorijama u spavaćoj sobi da ih svi vide. Tokom godina, frontmen The Police je izneo neke veoma intimne detalje o svom seksualnom životu, tvrdeći sve, od prepuštanja epski dugim tantričkim sesijama do potpunog veta od strane njegove supruge Trudi Stajler.

Dok roker iščekuje svoj 73. rođendan, podsetimo se nekih od najvećih ludosti koje je tokom godina otkrivao.

profimedia0436567095.jpg
Katja Ogrin / PA Images / Profimedia Sting puni 73. godine

Sting je razvezao jezik kada se hvalio kako su on i njegova supruga Trudi Stiler radili na tome punih sedam sati uzastopno. Vremenom, Sting je postao gotovo sinonim za ideju tantričkog seksa. Legenda kaže da bi Stingovo i Trudino vođenje ljubavi moglo da traje od pet do 24 sata.

"Ideja tantričkog seksa je duhovni čin. Ne znam čistiji i bolji način da se izrazi ljubav prema drugoj osobi", govorio je pevač u jednom od intervjua.

sting-trudi-tajler-profimedia0816264853.jpg
Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia Trudi i Sting decenijama su zajedno

Trudi je, s druge strane, odbacila sesije kao puki „mit“ i rasvetlila kako je sve to moglo da počne. U razgovoru za The Sun otkrila je da su glasine potekle iz intervjua koji je Sting imao sa Bobom Geldofom, gde je rekla: „Geldof je rekao da je čovek od tri minuta, ali, pošto je Sting radio jogu, verovatno bi mogao da ide satima ."

"Sting je zatim dodao: 'Zar niste čuli za tantrički seks?' Tantrički časovi su se produžili i odjednom sam to radila po ceo dan. Pa, kad bi samo“, našalila se ona.

Poljubac sa muškarcem

sting.jpg
Profimedia Sting progovorio o poljupcu sa muškarcem

Sting je priznao da spajanje usana sa drugim momkom tokom romantične scene za dramski film Groteska iz 1995. "nije bilo sasvim neprijatno". Na pitanje da li oseća bilo kakvu seksualnu privlačnost prema drugom glumcu, Sting je odgovorio:

„Mislim da je to veoma opasno, jer je najlakši način da prikažete nekoga zaljubljenog ili nekog požudnog da budete zaljubljeni ili požudni. U to je vrlo lako upasti. Ako vodite ljubav sa lepim muškarcem ili lepom ženom - to je prilično privlačna ideja za vaše telo", rekao je pevač.

On je dalje naveo da ni drugi glumac ranije nije ljubio muškarce i duhovito dodao: "Sada oboje jesmo. Pa pretpostavljam da smo sada gej."

Pevač je pojasnio da nikada nije bio u "gej vezi", ali da održava "veoma bliske, veze" sa svojim muškim kolegama.

Ne vole svingeraj

sting-trudi-stajler-profimedia0278409271.jpg
FJMG / Spread Pictures / Profimedia 

Stingova supruga Trudi je odbacila tvrdnje da par uživa svingerskom načinu života i menjanju žena, otkrivajući da je ona „veoma posesivna osoba“ koja ceni njihovu monogamnu vezu. U intervjuu za Evening Standard 2012, Trudi je rekla:

„Vidi, mi smo jako zaljubljeni, imamo divan fizički bračni život, odličan seksualni život, i to nikada nismo krili – i smatram se srećnim što sam zaljubljena sam u svog muža kao i pre 22 godine."

Sting je takođe govorio o njihovom intimnom životu, rekavši za časopis Harper's Bazaar da voli da bude "zaigran" u spavaćoj sobi i da uživa u oblačenju Trudi. On je njihovo vođenje ljubavi opisao kao "neprijatno", rekavši: "Volimo bezobrazluk.  Veze nisu lake i ne mislim da su naročito prirodne, ali imamo sreće jer smo zapravo poput jedni drugih“.

Soba za erotiku

Sting i Trudi nikada nisu bili tipovi koji bi se suzdržali, čak su i delili sa svetom drsku erotsku umetnost koja ukrašava njihov kutak. Još 2012. godine, roker je poželeo dobrodošlicu javnosti u svoj plišani blok na Menhetnu vredan 12 miliona funti, nudeći obilazak mesta gde se gnezdi sa Trudi bez sputavanja.

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

Kurir Vencanje Aleksandre Bursac i Stevana Sekulica