Nakon toga su TikTok preplavili snimci na kojima danas najveće zvezde šoubiznisa zahvaljuju i spominju Bijonse dok primaju nagrade u kategorijama u kojima su pobedili upravo nju. "Zašto svi stalno spominju Bijonse kad ona izgubi? Moraju li to napraviti?", "Svi se plaše Bijonse", pišu danas korisnici TikToka, uvereni da se iza svega krije neka mračnija priča.

Sve ovo se dešava nakon hapšenja Paf Dedija zbog podvođenja, prometa droga, učestvovanje u prostituciji i drugim gnusnim zločinima. Poznato je koliko su Paf Dedi i Džej Zi bliski saradnici i prijatelji, a sada se kao glavni saučesnik u navodnom prikrivanju Dedijevih dela pominje i Bijonse.

Adel

Na dodeli Gremija 2017. Adele je osvojila nagradu za album godine. U istoj kategoriji je te godine bila nomininovana i Bijonse.

Adele je tokom govora izjavila da je Bijonse zaslužila tu nagradu za svoj album Lemonade. Rekla je i da je ona osoba kojoj se ceo život divi te izvor inspiracije za mnoge izvođače. Rasplakala se, slomila nagradu u dva dela i komadić dobacila Bijonse, koja je sedel u publici.

"Šta ta žena mora napraviti da osvoji nagradu za album godine?" navodno je Adele vikala u bekstejdžu.

Džej Zi

Kad je njen suprug Džej Zi primao Gremija za svoj doprinos muzičkoj industriji, i on je spomenuo Bijonse i činjenicu da nikad nije osvojila Gremija za album godine. "To nema smisla", rekao je.

Kanje Vest i Tejlor Svift

Te 2009. godine dogodio se možda i najbizarniji trenutak u istoriji muzičkr industrije. Na dodeli MTV Video Music Awards Kanje Vest je prekinuo govor Tejlor Svift koja je u tom trenutku primala nagradu za najbolji ženski video za pesmu You Belong with Me.

Dok je Tejlor zahvaljivala publici, Kanje se popeo na pozornicu, uzeo mikrofon i izjavio da je Bijonse trebala dobiti tu nagradu za svoj video Single Ladies (Put a Ring on It), što je izazvalo šok u dvorani. Kasnije te večeri, nakon što je osvojila drugu nagradu, Bijonse je pozvala Tejlor da završi govor u kojem ju je Kanje prekinuo. To je (između ostalog) rezultiralo višegodišnjim neprijateljstvom Tejlor Svift i Kanje Vesta, no teoretičari zavera po TikToku sad tvrde da je Kanje ovako - "spasio život Tejlor Svift

S obzirom na to da je 2021. Tejlor pokazala poruku koju joj je Bijonse poslala nakon dodele Gremija te godine - čini se da je ipak reč samo o teoriji.

(Kurir.rs/Index/M.J)

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija MIKA ALEKSIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Reditelj optužen za silovanja prvi put se oglasio iz KUĆNOG PRITVORA