Voljena britanska princeza Kejt Midlton pojavila se u Vindzoru posle dugo vremena gde je primila Liz Robojn (16) tinejdžerku koja boluje od retkog i agresivnog raka. Kada je ugledala devojčicu koja je tokom hemoterapije ostala bez kose, princeza od Velsa je snažno zagrlila.

profimedia0906075693.jpg
Will Warr/Kensington Palace / PA Images / Profimedia 

Fotografija ovog susreta objavljena je na Instagram profilu princeze Kejt Midlton i princa Vilijama, a navodno je sam princ bio tvorac ovog kadra. Kako piše Daily mail, u pitanju je bio potpuno privatan poziv, a Liz je u palatu došla sa svojom porodicom kako bi razgovarala sa Kejt o svojoj borbi protiv raka. Susret princeze od Velsa i teško bolesne devojke bio je izuzetno emotivan. 

Kako piše u opisu fotografije, Liz je talentovana devojka koja se bavi fotografijom, a njena kreativnost i snaga je isnpirisala princa i princezu. Oni su joj se zahvalili na tome što je svoju priču podelila sa njima. Liz je u Vindzor došla sa svojom porodicom koja je uživala u vremenu provednom sa Kejt i Vilijamom.

Britanska javnost je komentarisala ovu fotografiju, a svima je bilo drago što se Kejt Midlton tokom svoje borbe za izlečenje vratila kraljevskom dužnostima, kao i što pomaže mlade ljude koji vode svoje bitke od ove opake bolesti. R 

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

Kurir Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save