Adrijana Lima neumorno je išla sa jedne do druge žurke tokom nedavno održane Nedelje mode u Parizu. Vitka kao na početku karijere čuvena Brazilka je veoma efektno pažljivo odabranim odevnim kombinacijama naglasila da je uspela da skine višak kilograma koji je dobila tokom treće trudnoće. Na Instagramu je objavljena serija izdanja iz Grada svetlosti, a javno je podeljen i snimak sa žurke koja je usledila nakon modnog šoua.

Manekenka Adrijana Lima ušetala je na afterparti u pripijenom kombinezonu, sjajnim jesenjim čizmama i sa izuzetno glamuroznom klač zlatnom torbom. 

Kamera je pažljivo "pratila" Limu na toj zabavi. Zanosna Brazilka je đuskala uz muziku koju je puštao di-džej dok je njen verenik Andre Lemer izgledao "mrtav 'ladan". Da li mu nije prijala pesma ili nije tip za ples, ali njegovo nerasploženje odskakalo je od zanosa njegove verenice. I to nije jedina takva situacija.

Tačno je da je Lemer najčešće ozbiljan u javnosti, ali se pamte i njegovi osmesi i poljupci sa crvenog tepiha, u Parizu nije izgledao tako srećno. Pogledajte snimak sa večere na kojem je Lima sva euforična, dok je ovaj francuski filmski producent u nekom svom svetu.

Trenutak ili nešto više... nema za sada naznaka da su se u njihovoj vezi pojavili problemi. Ipak, njegovo (ne)raspoloženje nameće određena pitanja, dok bi se muškarci rado menjali sa njim, sve bi dali da su na njegovom mestu, ako se uzme u obzir činjenica da Lima ima milione i milione fanova.

Ti fanovi komentarišu da Adrijana Lima blista od lepote dok gledaju slike sa Bvlgari svečanosti u Parizu, gde je nosila raskošnu crno-zlatnu haljinu. Lima i Lemer viđeni su i u šetnji Parizom, kada je ona u mini haljini zaustavila saobraćaj.

Adrijana Lima i poznati Francuz u vezi su godinama, 2023. dobili su sina Sajana, ona iz braka sa Markom Jarićem ima ćerke Sijenu i Valentinu, dok je njemu prethodna veza donela sina i ćerku.

Lima brine i o njegovoj deci ističući da joj je uloga maćehe jako važna. Neretko se pojavljuje u javnosti sa ćerkom i sinom svog partnera.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video

#instagram/adrianalima ADRIJANA LIMA SLAVI UZ NAŠU MUZIKU: Hit Lepe Brene iznenadio je sve