Džoselin Vajldenštajn (82), koju nazivaju "žena mačka" zbog estetskih operacija, snimljena je u izlasku sa svojim verenikom Lojdom Kleinom.

Ona je za romantični izlazak odabrala crnu modnu kombinaciju. Crne kožne pantalone je uparila s crnim sakoom i prozirnom crnom majicom. Njen 25 godina mlađi verenik je takođe odabrao crnu kombinaciju. Međutim, ono što je brojnima zapelo za oko je njeno lice koje je u potpunosti promenila svim zahvatima na koje je išla.

profimedia-0914418490.jpg
Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"On izgleda kao da ima 82 godine. Ona izgleda plastično", "Izgleda kao karikatura", "Najgore je što ona misli da je prekrasna", pisali su na društvenim mrežama.

Iako su mnogi uvereni da se Džoselin podvrgla estetskim operacijama, ona je više puta istakla kako to nije istina. Međutim, upravo je zbog operacija zaradila svoj nadimak "žena mačka". Ona pak tvrdi da drugi fotošopiraju njene fotografije. Tako je prošle godine podelila fotografiju iz mlađih dana kako bi dokazala da nije bila na operaciji, ali je i ta fotografija izgledala pomalo uređeno. U međuvremenu je fotografiju obrisala.

profimedia-0915591826.jpg
VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"To sam ja na časovima baleta u Švajcarskoj s 15 godina - pa možda biste trebali prestati nagađati o mom imidžu! Pritisnite stop! Prestanite, molim vas, i fotošopirati moje slike jer grešite. Prestanite objavljivati moje lažne slike", poručila je ona tada.

Pre nekoliko godina je takođe negirala da se podvrgla bilo kakvom zahvatu.

"Kad smo mladi, postoji određena svežina koju gubimo s godinama. Ali i dalje ćete naći iste oči, iste visoke obraze ili isti nos. Mislim da sam bila lepša", rekla je ona za DailyMailTV.

Da nije bila na estetskim operacijama tvrdi i njen verenik. Tokom veze su prekidali pa se mirili, a nakon pomirenja 2017. su se verili.

(Kurir.rs/Jutarnji/M.J)

Kurir televizija operacija želuca