Paf Dedi hip-hop mogul koji je trenutno u zatvoru pod optužbom za seksualnu trgovinu i trgovinu ljudima, sada se suočava sa novim optužbama za neprikladno seksualno ponašanje. U ovom videu objašnjava kako je 'usvojio' ovu devojku.

profimedia-0909623858.jpg
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia 

U snimku koji je tada objavio uživo na Instagramu 2020, reper je izjavio da je "usvojio" Avu jer je želeo da ona ima "crnog roditelja".

Ipak, upućeni sada tvrde da je video bio samo komični čin i da Dedi nikada nije legalno usvojio devojku koja se nalazi u njemu. Na snimku se vidi kako Dedi kaže da ju je 'usvojio' uz saglasnost njene majke.

Podstiče je da se predstavi, na šta ona odgovara „Ava“.

Kada je upitana za njeno puno ime, ona odgovara: "Ava Baroni" pre nego što Dedi dodaje: "Ava Baroni-Combs".

Ava dalje tvrdi da je bila „na ulici“ sve dok „tata Kombs nije odlučio da će biti brižan čovek“.

„Da, to je udarna vest. Didi je usvojio belo dete“, najavljuje reper, pozivajući: „Želim da im ispričaš priču o tome kako sam te usvojio. Još uvek imaš prelepe roditelje, ali si i moje dete. Molim te , ispričaj priču“, ohrabruje je.

Screenshot 2024-10-03 211843.png
TikTok 

Ava je, smejući se sa Kvinsijem Braunom, Dedijevim sinom, u pozadini, ispričala: „Dakle, bila sam na ulici, a onda je tata Kombs odlučio da bi voleo da bude brižan čovek. Onda me je video i odlučio da izabere i rekao da uđem unutra i da se igram sa njegovom decom."

Usvojio sam te kao što je Madona usvojila decu, a svi ostali su usvojili decu, Šarliz Teron, Sandru Bulok. Usvojio sam te jer sam osećao da možeš da uživaš u tome što imaš crnog roditelja koji će se brinuti o tebi i pomagati ti. samo razjasnite, jer je ovde na mreži ludo."

Međutim, TMZ je  objavio da, suprotno ranijim tvrdnjama, Dedi nije Avin zakonski otac niti ju je ikada formalno usvojio. Navodi da se Ava druži sa blizancima od najmlađih dana, ali njeni roditelji brinu o njoj.

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija MIKA ALEKSIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Reditelj optužen za silovanja prvi put se oglasio iz KUĆNOG PRITVORA