Italijanska glumica Monika Beluči pre pet dana je kumovala popularnoj novinarki Ilariji D'amiku, koja je sudbonosno da izgovorila golmanu Đanluiđiju Bufonu.


Svečana ceremonija sa svega 150 godistiju kao i slavlje na plaži oragnizovano je u gradu Lući.


"Zahvaljujući tebi, Ilarija, upoznao sam pravu ljubav. Nisam verovao da to postoji", rekao je Bufon izgovarajući zavete, a onda se desio prvi bračni poljubac koji na X mreži opisuju kao jako čudan.


Kamera je "uhvatila" i Moniku Beluči u tom momentu koja je blistala od sreće zbog svoje kume. Njen stil je i ovoga puta bio nepogrešiv. Nosila je crno klasično odelo i belu košulju, dok je njen pertner reditelj Tim Barton pratio njen stil. Nosio je crno odelo, sa zanimljivom košuljom.

Da li je mlada ostala u senci?

profimedia-0913609420.jpg
IPA / Zuma Press / Profimedia 

Već je poznato da pojavljivanje Monike Beluči u javnosti ne može da prođe bez velike pažnje. Tako su i ovog puta sve oči bile uprte u nju. Stoga se postavlja pitanje da li je mlada ostala u senci njene lepote.


Mnogi su pohvalili njeno izdanje ističući da izgleda prelepo u ležernom stilu, naročito odelo. Sa druge strane bilo je i onih koji su je pohvalili zbog želje da ne zaseni mladu.

(Kurir.rs/I.M.)

TV Kurir SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI!