PevačŠon Mendez (26) gostovao je nedavno u podkastu Džeja Šetija, gde je govorio o svom raskidu s Kamilom Kabeljo i o reakcijama javnosti na to. Rekao je da su on i Kamila čuvali "malu vatru ljubavi jedno za drugo“ uprkos tome što su raskinuli 2023. godine.

profimedia-0909813026.jpg
PICHICHIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, bivši par je obnovio svoju vezu 2023, dve godine nakon njihovog prvobitnog razlaza, da bi nekoliko meseci kasnije ponovo prekinuli vezu. Na društvenim mrežama ponovo je pokrenuta polemika o njihovom odnosu.

U tvitovima podeljenim na društvenoj mreži "X", Šon se osvrnuo na interesovanje o njegovoj bivšoj i raskidu, pa je napisao:

Iznervirani smo različitim projekcijama o nama na društvenim mrežama u poslednjih nekoliko meseci. Obično sam prilično dobar u tome da samo posmatram dok se sve stiša, ali u poslednje vreme me to pomalo muči... pretpostavljam da je to zbog toga što sam samo čovek".

„Projekcija“ i „buka“ koje Šon spominje verovatno se odnose i na izdavanje šestog studijskog albuma Sabrine Karpenter, "Short n’ Sveet", za koji mnogi kažu da sadrži detalje o njenoj kratkoj vezi sa Šonom.

son-mendes0820921687.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Ljubav je mnogo, ali partnerstvo je više od ljubavi i mislim da ima mnogo veze sa načinom na koji podržavate jedni druge u svakodnevnom životu i zaista budete iskreni o tome ko ste“, objasnio je Mendes u podkastu.

26-godišnji pevač dodao je da je zahvalan što sva ova dešavanja nisu poremetila prijateljstvo koje su on i Kamila razvili.

"Iskreno, mislim da smo Kamila i ja uradili najbolji posao u očuvanju naše ljubavi jedno prema drugom. Koliko god da ste mentalno jaki, kada milioni ljudi komentarišu, veoma je teško ne biti pogođen time, ne biti pokoleban time, nadahnut time i ne žudeti za tim. Ovo nije film. Ovo je pravi život. Ovo je prava ljubav, a ljubav je zbunjujuća i teška i prolazi kroz padove i lomove", poručio je i dodao das je iskustvo bilo "brutalno".

kmaila-kabeljo-i-son-mendes-1.jpg
Profimedia 

Dodao je da je komunikacija ključna za očuvanje veze. "Imam sreće što je Kamila neverovatna osoba", zaključio je Šon Mendez.

(Kurir.rs/M.F.)

Kurir televizija PRVO OGLAŠAVANJE TIJANE EM ZA KURIR NAKON NAVODNOG RASKIDA SA VUKOM MOBOM! Pevačica sve do detalja priznala, pa ŠOKIRALA JAVNOST