Slavni reper Eminemobjavio je u četvrtak spot za pesmu "Temporary", koju je napisao kao pismo svojoj kćeri Hejli Skot u slučaju njegove smrti. Uz emotivnu pjesmu je objavio još emotivniji video u kojem je otkrio da njegova kći čeka dete!

profimedia0375242114.jpg
Profimedia 

U jednom trenutku u spotu su on i Hejli sedeli na stepenicama ispred kuće, a ona mu je poklonila dres Detroit Lionsa. Na zadnjoj strani je pisalo "deda", a poklonila mu je i sliku s ultrazvuka. Zbog poklona je Eminem jedva suzdržao svoje suze.

Spot je prikazao i trenutke Hejlinog odrastanja. Eminem je uključio stare porodične snimke i fotografije na kojima je njegova kći još bila dete. Uz to je pokazao i neke trenutke s njenog venčanja, uključujući i onaj kad ju je prvi put video u venčanici. Reper je tada zaplakao, a još ga je više rasplakala čestitka koju mu je kći poklonila taj dan. Obožavaoci su po prvi put imali priliku da vide i prvi ples Hejli i njenog oca, kao i trenutak kada ju je doveo do oltara.

kim-2.jpg
Profimedia 

Fanovi legendarnog repera su u komentarima čestitali Hejli i njenom suprugu Evanu Mek Klintoku, a komentarisali su i emocionalnu stranu repera koju ranije nisu imali priliku da vide. "Najjači reper ikad plače. I ja plačem sada", "Videti Eminema kako plače je nešto najljudskije što sam video do sad", "Eminem je upravo rasplakao milione očeva", "Ništa ne boli više od Eminemovih suza", "Gotovo sam se rasplakala kad sam osetila ljubav oca prema njegovoj maloj devojčici, ne mogu da prestanem da slušam", bili su samo neki od komentara.

"Eminem je pravi primer da čovek može biti toliko slomljen, ali volja i snaga da bude bolje zbog svoje djece i sebe mogu nadvladati sve teško što život donese", napisala je emotivna obožavateljka.

Hejli i Evan verili su se u februaru prošle godine, a venčali su se ove godine u maju.

(Kurir.rs/JutarnjiList/M.F.)

 Bonus video:

Kurir televizija "KAKO NIKADA NIJE ČUO IZRAZ OD SILVANE DO NIRVANE" Voditeljka u neverici jer POZNATI reper nije znao ko je Silvana Armenulić