Šon Paf Dedi Kombs ostaje iza rešetaka uoči suđenja po saveznim optužbama za seksualnu trgovinu i reketiranje nakon hapšenja 16. septembra. Muzički mogul navodno želi da ispriča svoju stranu priče, a advokat Mark Agnifilo kaže da ne zna da bi mogao da ga spreči da svedoči. Međutim, dok taj dan ne dođe, Dedi je očigledno voljan da ide do krajnjih granica da plati kauciju, uključujući i izjavu da će „zabraniti“ ženama da uđu u svoj dom ako to znači da će biti pušten iz zatvora.

profimedia-0909623858.jpg
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia 

U danima nakon što je uhapšen, dva puta se pojavio na sudu  u istoj odeći i pokušao da položi garanciju od 50 miliona dolara kako bi čekao suđenje kod kuće. Taj zahtev je, međutim, odbijen na osnovu toga što reper predstavlja rizik od bekstva, opasnost za druge i zabrinutost zbog malverzacije svedoka.

Prema pisanju NY Posta, Paf Dedi je rekao da će zabraniti svim ženama osim svoje majke i majkama njegove dece iz svog doma ako mu bude dozvoljeno da položi kauciju. Paf Dedi je takođe pristao na nedeljno testiranje na drogu i obećao da se neće sastajati ni sa kim ko bi se mogao smatrati svedokom ili saučesnikom. On je već dao pasoš i biće pod 24-časovnim nadzorom.

profimedia0861393566-1.jpg
Backgrid/Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njegovi napori da izađe iz pritvorskog centra Metropolitan u Bruklinu u Njujorku, gde se trenutno nalazi, do sada su bili neuspešni, a njegovo sledeće saslušanje zakazano je za 9. oktobar.

Dedi je navodno bio na prismotri zbog straha od samoubistva kada je prvi put ušao u ustanovu, ali to više nije slučaj, kao što je Mark Agnifilo rekao u dokumentarcu TMZ Presents: The Dovnfall of Diddi,  da je njegov klijent „izuzetno pozitivan“ ispred njegovog suđenje. Advokat je rekao da svaki dan provodi nekoliko sati sa Šonom Kombsom i da je „njegova odlučnost jaka, uveren je, fokusiran je na svoju odbranu“.

paf-dedi.jpg
Facebook 

Paf Dedi se izjasnio da nije kriv i ostaje nepokolebljiv u svojoj nevinosti, Agnifilo je nagovestio da njegov klijent želi da svedoči, rekavši u dokumentarcu:

"Mislim da je veoma nestrpljiv da ispriča svoju priču. I mislim da će ispričati svaki deo svoje priče, uključujući i ono što vidite na tom snimku", rekao je.

(Kurir.rs/M.J)

Kurir televizija MIKA ALEKSIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Reditelj optužen za silovanja prvi put se oglasio iz KUĆNOG PRITVORA