Glumac Petar Strguar sa bivšom partnerkom, glumicom Ivanom Nikolić dobio je sina Zarija, a pre tri godine Olja, njegova tadašnja devojka, podarila mu je još jednog sina, kojem su dali srpsko narodno ime Ivo. 

Naime, sina Zarju dobio je nedugo nakon što je raskinuo sa pevačicom Milicom Todorović. Iako više nije sa majkama svoje dece, glumca to ne sprečava da redovno viđe svoje sinove, a o njihovu zajedničku fotografiju nedavno je objavio prvi put na Instagramu. 

Petar Strugar 2.jpg
printscreen/instagram/p_strugar 

 "Family time," napisao je glumac na jednoj od objava na svom Instagram storiju pored koje je takođe ostavio i emotikone koji se smeju i šalju ljubav. 

Ljubavni život Petra Strugara

Glumac Petar Strugar godinama je skrivao svoj emotivni život od javnosti. Ipak, od nedavno imamo prilike da ga vidimo sve češće u društvu lepe glumice Nine Nešković, sa kojom je u vezi.

Petar Strugar.jpg
printscreen/instagram/p_strugar 

O novopečenom paru je počelo da se šuka nakon što su se prvi put zajedno pojavili na dodeli "Zlatne antene". Iako su retko viđeni u javnosti i na društvenim mrežama, Strugarova skorašnja objava pokazuje da je njihova ljubav jaka i stabilna.

Petar je ranije bio u ljubavi sa svojom šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Nakon dve godine veze ovaj par se venčao 2013. godine na jednoj intimnoj ceremoniji u Zemunu. Sledeće godine su dobili i sina Zariju. Tačku na brak stavili su nakon godinu dana, a i danas su u dobrim odnosima.

screenshot-20240910-123150.jpg
printscreen/instagram/p_strugar 

Nakon kraha ljubavi sa Ivanom, Petar je uplovio u romansu sa pevačicom Milicom Todorović. Njih dvoje nisu krili svoju ljubav, a često su se pojavljivali u javnosti zajedno.

Petar je u jednom trenutku bio u vezi sa javnosti nepoznatom Oljom, sa kojom je dobio sina Iva, a pričalo se i da su bili u braku. Međutim, glumac je odlučio da mudro ćuti na ovu temu.

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

kurir televizija MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam