Džastin Biber viđen je u petak uveče u Los Anđelesu zamišljen i potišten dok njegovo ime nastavlja da se uvlači u skandal sa seksualnim zločinima repera Paf Dedija. Pop zvezda (30) snimljena je u svom automobilu dok je sam napuštao Šato Marmon. Nosio je belu majicu s kapuljačom, a oko glave je nosio crveno-beli šal, bio je zamišljen i strogog izraza lica dok je sedeo za volanom piše Page Six.

Pevačevo prijateljstvo s Dedijem kada je Biber bio tek dečak nedavno je postala goruća tema nakon što je muzičar optužen za niz zločina povezanih sa seksualnim uznemiravanjem, pedofiliju i prostituciju.

dzastin biber profimedia-0916674155.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tokom proteklih nekoliko meseci, isečci Bibera u sumnjivim razgovorima s reperom ponovo su se pojavili na internetu. Na primer u martu je ponovo postao popularan stari Jutjub video u kom pevač koji je tada imao 15 godina pokazuje kako provodi 48 sati s Dedijem.

“Gde se družimo i šta radimo, ne možemo baš da otkrijemo, ali to je definitivno san svakog 15-godišnjaka”, rekao je tada reper u delu snimka, a mnogi su tu njegovu rečenicu okarakterisali kao vrlo jezivu.

paf dedi dzastin biber profimedia-0914220634.jpg
Foxy Brown / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Potom se pojavio drugi video na kom se vidi kako se Biber oseća neprijatno kada ga je Kombs upitao: “Počinješ da se ponašaš drugačije, ha? Nisi me zvao i više se ne družimo kao što smo to radili nekada.“

Izvor blizak pevaču potvrdio je kako Biber zna sve optužbe protiv Dedija, ali da sada žele da se fokusiraju na to da bude dobar suprug i otac. Međutim, njegovo ime i dalje se pominje dok kruže glasine o tome kako postoji snimak seksa između Dedija i slavne osobe koja bi mogla da bude poznatija čak i od samog repera.

paf dedi dzastn biber.jpg
Printscreen YouTube 

Drugi izvor je rekao za The Post Friday da je neimenovana slavna osoba užasnuta činjenicom da bi snimak mogao da bude objavljen, dodajući da je situacija bila „potpuna noćna mora“ i „okidač“ za tu osobu.

„Osoba se oseća izdano i cela situacija mu uzrokuje mnogo problema i na površinu ponovo izvlači mučna i teška sećanja. Oseća se kao da je bio žrtva pre toliko godina i da je sad ponovo žrtva. Ako se taj snimak objavi pratiće ga ceo život i zauvek biti na internetu“, rekao je izvor.

(Kurir.rs/ Page Six L. S.)

Bonus video

instagram/justinbieber Džastin Biber zdravstveni problem