Al Paćino ispričao je za jedan magazin kako je izgledao susret za smrću i ono za šta je mislio da su njegovi poslednji momenti.

Čuveni glumac Al Paćino ima 84 godine, ali i dalje vredno rado i aktivan je na svom poslu. To možda i ne čudi kada se uzme u obzir da je postao otac 2023. godine, uprkos svojoj vremešnosti, te je sa devojkom Nur Alfala (30) dobio sina kog su nazvali Roman.

profimedia0855708281.jpg
KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia 

Ipak, ni Al Paćino nije imun na godine i bolest, pa je, tako, nedavno otkrio da je bio bez svesti jednom prilikom i da je umalo umro u svom domu dok je bolovao od virusa korona. 

"Sedeo sam u kući... i više me nije bilo, nisam imao puls," rekao je za Njujork tajms magazin, pa dodao: "Bilo je pitanje minuta i da li će ambulantna kola stići po mene. Imao sam oko 8 doktora u dnevnoj sobi i izgledali su mi kao da su vanzemljaci."

Oskarovac je otkrio da je bio bez svesti i rekao je da se osećao "neobično loše", dok se borio sa simptomima kovida, koji su uključivali groznicu i dehidriranost. Ipak, nije precizirao kada mu se to desilo. U tim poslednjim momentima, za koje se ispostavilo da nisu njegov kraj, rekao je da nije video smrt onako kako je mislio.

al-pacino-nur-alfala-profimedia0764861664.jpg
A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Nije bilo bele svetlosti. Nije bilo ničega tamo. Nisam nikada o tome mislio ranije. Ali, znate glumce, zvuči dobro da kažem da sam umro jednom. Šta ima tamo kad više nema ničeg?" ispričao je glumac i dodao da ima novu perspektivu kada je smrt u pitanju.

"Tako je kako je. Nisam pitao za to. Ona dođe kao mnogo stvari koje dolaze."

profimedia0896560256.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dodao je i da su mu deca uteha za smrt, kao i njegovo stvaralačko delo kroz decenije. Pored bebe Romana, on ima još troje dece i navodi da se trudi da bude "najodgovorniji otac na svetu".

(Kurir.rs/Glossy/J.M.)

 Bonus video:

Kurir Mjuzikl Lu poklon glumaca