Od kada su prvi put viđeni zajedno Kejt Midlton i princ Vilijam mogu da se svrstaju u najpraćeniji par na svetu. Mnogo puta smo čuli i pročitali štošta od Izvora bliskih kraljevskom paru, a neke od anegdota ispričali su i oni sami. Postavlja se pitanje da li su jedno drugome katkad zamerili neke od reči koje su se provukle po medijima?

Od kako je stupila u brak sa Vilijamom, 2011. godine, Kejt je proputovala mnoge zemlje širom sveta, a jedna od njih definitivno je "zapisala" anegdotu za pamćenje. Prilikom posete Kipru, kada je par posetio američku vojnu bazu i vojnike koji su tadašnje praznike provodili daleko od kuće, Vilijam je uputio šaljive reči Kejt, na šta mu je ona mudro odbrusila. 

profimedia0093294332.jpg
JOHN STILLWELL / AFP / Profimedia 

Naime, dok su obilazili sobu za odmaranje, Vilijam je rekao: "Pazi da hrana ne završi na kauču", na šta mu je princeza uzvratila: "Ti si taj koji hranu stalno ostavlja po krevetu. Prava si noćna mora."

Međutim, ovo nije Vilijamova najstrašnija navika. Tokom nedavne ceremonije u Vindzoru, Kejt je otkrila da je kod Vilijama najviše nervira njegova strast ka motorciklizmu, jer se plaši da tu ljubav ne prenese i na njihove sinove

kejt-midlton-princ-vilijam-profimedia0858876712.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Po svemu sudeći, Kejt je izgleda savršena, jer se Vilijam još uvek nije požalio ni na jednu njenu naviku. Ono što je poznato kao specifično kod nje jeste njena ljubav ka indijskoj kuhinji i konkretno kari začinu. 

Da li mislite kakve mane ima princeza od Velsa?

(Kurir.rs/Mirror/J.M.)

 Bonus video:

YouTube/Princess Diana Kraljica Elizabeta Princeza Diana