Slavna Eva Longorija prošetala je crvenim tepihom na sinoćnoj gala večeri "Global GIft" u Parizu, a svojim stajlingom prevazišla je samu sebe. Glumica se pojavila u srebrnkasto svetlucavoj haljini, za koje je svojevremeno govorila da ih obožava, ali svu pažnju sa nje skrenuo je mladi gospodin koji joj je po prvi put pravio društvo na ovakvoj svečanosti. 

profimedia-0917104000.jpg
Sebastien Fremont / Starface / Profimedia 

Naime, Eva se pojavila sa svojim sinom Santjagom Enrikeom (6), koji se očigledno šarm nasledio od majke, jer su sve oči bile uprte u ovog malog šmekera i njegov magični osmeh. 

Eva je svog mezimca dobila u 43. godini, a koliko je ponosna na njega može se zaključiti i po njenom širokom osmehu i sjaju u očima. Mladi Santjago nosio je crno sportsko, elegantno odelo, sa kojima je ukombinovao bež-bele patike na čičak traku. 

profimedia-0917103823.jpg
Sebastien Fremont / Starface / Profimedia 

Evin sin Santjago plod je njene ljubavi sa Hoseom Antonijem Bastonom, sa kojim se venčala 2016. godine. Pre Hosea, Eva je bila udata za Tonija Parkera koji ju je prevario, ali i Tajlera Kristofera koji je preminuo od srčanog udara u 50 godini, prošle godine. 

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

Instagram/evalongoria Trening Eve Longorije