Glumica i voditeljka Nina Seničar prisustvovala je prestižnom okupljanju u Holivudu - Veuve Clicquot Polo Classic, gde je očarala svetsku elitu.

Pre sportskog okršaja predstavile su se poznate ličnosti, a bilo ih je dosta na spisku gostiju, međutim nama dobro poznato lice je privuklo pažnju.

profimedia-0917307444.jpg
Faye Sadou/MPI / Capital pictures / Profimedia 


Nina se pojavila u stilu Odri Hepbern. Imala je retro šik haljinu, koja je bila malo jednostavnija verzija raskošne toalete.


Haljinu krasi top izrez i pufnasti detalj koji i te kako doprinosi da ovaj stajlinbg deluje veoma, veoma šik. Nina Seničar je majstorski odabrala cipele, koje su takođe u stilu klasične elegancije pa imaju diskretnu potpeticu.

profimedia-0917307517 (1).jpg
Faye Sadou/MPI / Capital pictures / Profimedia 


Ceo izgled upotpunila je diskretnom šminkom, koja je naglasila njenu prirodnu lepotu, ali i elegantnom, niskom punđom.

Plenila izgledom i bacila svetsku elitu u trans


Takođe, ono što je evidento je da je Nina svoju liniju dovela do savršenstva. Ona je u julu na svet donela drugo dete, sina kome je sa mužem Džej Elisom dala ime Noa Grej.

profimedia0855821043.jpg
OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 


Ova slavna lepotica dugo živi na na dve adrese, u Srbiji i u Americi gde se trenutno nalazi njeno porodično gnezdo, a u rodnu zemlju dolazi zbog posla.

(Kurir.rs/I.M.)

Kurir televizija VODILA PROGRAM "GOLA" DOK SU JOJ RODITELJI BILI U PUBLICI?! Nina Seničar šokirala iskrenošću: Za jedan dan ZARADILA SAM 1000 EVRA