Misica rodea Kanzas Sitija Ema Brungard (19) poginula je u saobraćajnoj nesreći u Kanzasu u petak, 4. oktobraStudentkinja Kolbi Komjuniti Koledža Ema Brungard je poginula, a četvoro njenih saigrača povređeno u saobraćajnoj nesreći u okrugu Tomas, oko 21:44. u petak, 4. oktobra, izjavili su zvaničnici, prema The Wichita Eagle i KSN News.

Do sudara jednog vozila došlo je na raskrsnici  kada je 18-godišnji mladić iz Kolorada koji je vozio Brungardt i njene saigrače u kamionu Ford F-250 iz 2007. godine skrenuo „između I i udario u drvored“. Zbog toga se vozilo prevrnulo i sletelo uspravno, prema izveštaju o udesu patrole na autoputu Kanzasa, piše People.

Mis tinejdžerka Rodeo Kanzas iz 2024. opisana je u objavi na Fejsbuku Kolbi Communiti College-a koja je podeljena nakon nesreće kao „slatka duša“ koja je „uvek imala pozitivan stav“.

"Ema je zajedno sa još četiri člana tima  bila učesnik u saobraćajnoj nesreći“, pisalo je u poruci dok su fotografije pokojne studentinje  podeljene pored njih. „Nažalost, Ema nije preživela ovo… Molimo se za sve porodice učesnika nesreće. Njeno svetlo će živeti oko rodeo arene“, zaključuje se u postu.

Kasnije je identifikovano da su svi ostali članovi tima koji su učestvovali u nesreći iz Kanzasa i da imaju između 18 i 20 godina, izvestio je The Wichita Eagle

(Kurir.rs/M.J)