Holivudska zvezda Al Paćino (84) već neko vreme je u vezi sa 54 godine mlađom Nur Alfalah sa kojom je dobio i dete. Od tada se ne odvajaju jedno od drugog, a čini se da glumac trenutno živi svoj najbolji život. 

Par je sada fotografisan u izlasku, al se čini da se još nisu navikli na paparace koje ih opsedaju. Al i Nur bili su u jednom restoranu na večeri, a potom su se uputili u nepoznatom pravcu. Nur je bila za volanom automobila, a glumac je sa tamnim naočarima sedeo pored nje.

profimedia-0916785083.jpg
STAR INFLUX LA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon vremena provedenog u luksuznom restoranu u Holivudu, par je nastavio dalje, dok im je sin ostao kod kuće, verovatno sa dadiljom.

Od kada su prošli kroz turbulentan period,čini se da ih više ništa neće razdvojiti. Prvo se šuškalo da Al Paćino zapravo nije otac deteta te da je zatražio DNK analizu kako bi se utvrdila istina. Nakon toga njihova ljubav je navodno doživela krah, no uprkos tim navodima viđeni su kako šetaju zajedno ruku pod ruku. Mnogi na mrežama sumnjaju u njenu ljubav prema glumcu, pa čak i nakon što je sa njim dobila dete. Iako nisu u braku, njihova veza i dalje je po svemu sudeći jaka, a bila je na "klimavim nožicama" nakon porođaja, kada je glumac ipak želeo da bude siguran da je dete njegovo, pa zatražio da se uradi DNK test.

profimedia-0916785112.jpg
STAR INFLUX LA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kada je TMZ pitao ovu lepoticu prošlog novembra da li se vidi da se udaje za Ala, ona je odgovorila: „Mislim da ne. Ja nisam tip koji se oženi", direktno je rekla.

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

MONDO Premijera filma Prva klasa, glumci o Draganu Gagi Nikolicu