Glumica Olivija Mun i komičar Džon Mulejni u septembru su postali roditelji devojčice koju im je rodila surogat majka. Tako su ostvarili svoju veliku želju o roditeljstvu nakon što je glumica imala brojne zdravstvene probleme. 

profimedia0563738920.jpg
Pritnscreen 

- Mei Džun Mulejni došla je na svet 14. septembra 2024. u godini zmaja. Imala sam toliko dubokih emocija zbog nemogućnosti da nosim svoju ćerku. Kad sam prvi put srela našu surogat majku, razgovarali smo kao dve majke. Pokazala mi je toliko milosti i razumevanja da sam znala kako sam pronašla pravog anđela. Reči ne mogu izraziti moju zahvalnost što je čuvala našu bebu 9 meseci i ostvarila naše snove. Tako sam ponosna na svoju malu šljivu, svog malog zmaja koji je krenuo na put s nama. Srce mi je eksplodiralo. Mei znači šljiva na kineskom - objasnila je Olivija.

Inače, glumica je u amrtu objavila kako joj je dijagnostikovan rak dojke.

dzonmulejni-1.jpg
Profimedia 

- Prvi put sam se videla i bila sam u šoku. Bilo je neverovatno teško. Kad sam došla kući, skinula odeću i ponovno se pogledala u ogledalo, bila sam potpuno slomljena. Jako mi je drago što sam dobila priliku boriti se. Znam da mnogi ljudi koji su se našli u istoj situaciji to nisu mogli učiniti. Zbog toga sam jako zahvalna - rekla je za People pa otkrila kako se jedno vreme predomišljala hoće li se podvrgnuti duploj mastektomiji.

- Imala sam sjajne doktore, ali ponekad je ipak bilo pregovaranja šta učiniti. Ali drago mi je da jesam. Želim sebi dati najbolju priliku da zadržim delove sebe koje mogu zadržati - kazala je Mun, koja je krajem 2021. rodila sina

- Imala sam potpunu histerektomiju. Izvadili su mi maternicu, jajovod i jajnike. Potpuna histerektomija bila je velika odluka, ali za mene je bila najbolja jer moram biti uz svoju porodicu - priznala je hrabra glumica.

- Razmišljala sam o svojoj bebi, o tome kako ću reći Džonu. Bila sam prestrašena. U jednom trenutku mi je neki glas u glavi govorio da saslušam doktore i da je preda mnom teška borba i da nemam vremena za brigu i nevažna pitanja - rekla je glumica.
Glumica najpoznatija po ulogama u seriji HBO-ovoj seriji "Uredništvo", te filmovima "X- men: Apokalipsa" i "Oceanovih 8" vest je o dijagnozi objavila je na Instagramu.

(Kurir.rs/Večernji/M.J)