Glumica Nikol Kidman (57) poslednjih dana je ponovo u centru pažnje, ali ne zbog svojih novih glumačkih dostignuća. Naime, fanovi su veoma zabrinuti zbog njenog izgleda.

Naime, holivudska lepotica je mršavija nego ikada pre, maltene je postala kost i koža. To se moglo videti u njenih nekoliko poslednjih pojavljivanja u javnosti kada je i nosila haljine koje dodatno ističu njenu mršavost.

profimedia-0903235319.jpg
Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia 

Osim kilaže, nekima smeta i to što je poznata glumica, kako tvrde korisnici društvenih mreža, koristila botoks kako bi zategnula lice i postignula mladoliki izgled. 

Kako tvrde, toliko je mršava da je strašno i gledati je na ekranu kada njene gosti toliko dolaze do izražaja. Čini se da se ova glumičina transformacije desila u veoma kratkom vremenskom razdoblju pa je to stvorilo dodatni šok kod njenih fanova.

"Jako čudno! Pogledajte njene kosti. Šta se događa?", "Primjećujem li samo ja da je premršava?", "Nikol Kidman je prestara da bi bila toliko mršava", samo su neki od brojnih komentara na novi glumičin izgled.

Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia, DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia Fanovi zabrinuti zbog premršavog izgleda Nikol Kidman

 Već neko vreme se inače komentariše da je Nikol Kidman previše mršava i da je njeno lice "izbotoksirano", takve su ocene javnosti, koja je ubeđena da se glumica odrekla prirodne lepote koja ju je krasila

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

MONDO Glumica Matea Milosavljevic na premijeri filma Prva klasa