Kanje Vest i Bjanka Ćensori su verovatno na putu da se razvedu. Supružnici su govorili ljudima oko sebe da su se razišli pre nekoliko nedelja, a Bjanka odlazi u Australiju da provede vreme sa svojom porodicom od razlaza.

profimedia-0909892620.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako piše TMZ, krah ljubavi usledio je nakon dve godine braka.  Iako nema reči o tome šta je podstaklo raskid ili ko je prekinuo vezu, rečeno  je da je Kanje govorio ljudima bliskim njemu da planira da živi u Tokiju i da se razvede od Bjanke.

Reper je više puta primećen kako samostalno uživa u japanskoj prestonici. Kako je TMZ ranije izvestio ... reper je viđen kako uživa u obroku u lokalnom jamajčanskom restoranu ... a Bjanke nije bilo nigde na vidiku.

profimedia0898034228.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pre ove ekskurzije, KAnje je izašao na veče rvanja krajem septembra  gde je iz gomile viđen kako udara pesnicom rvača La Dinastia Vagner. Opet, bio je bez Bjanke... što je bilo čudno za obično nerazdvojni duo.

Par je poslednji put viđen na fotografiji 20. septembra  kada je Bjanka nosila svoj prepoznatljivi gotovo goli stil za kupovinu.

kanje-vest-bjanka-censori-profimedia0834949766.jpg
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kanje i Bjanka su izazvali senzaciju svojom romansom nakon što su se tajno venčali u decembru 2022.  pre nego što su svetu rekli da su par. Nakon venčanja, Bjanka je postala redovna osoba pored Kanjea, uživajući u svemu, od javnih događaja do porodičnog druženja sa reperom i njegovom decom.

(Kurir.rs/M.J)

Kurir/M.S. Mia Borisavljević želi da sarađuje sa Bakom Prasetom zbog skupih poklona