Američki komičar Bil Mar (68) viđen je u društvu Nur Alfalah (30), devojke glumca Ala Paćina (84). Snimljeni su tokom izlasku iz hotela Šato Marmon u Los Anđelesu, a nisu se krili od paparaca koji su ih okružili.

Zajedno su napustili hotel u automobilu koji je vozio Bil. On je u tom trenutku nosio sivo odelo, a Nur jednostavnu crnu kombinaciju.

bil mar nur alfalah profimedia-0917219024.jpg
STAR INFLUX LA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nije poznato zašto su Mar i Alfalah bili zajedno, a Marovi i Paćinovi predstavnici nisu bili dostupni za komentar.

Dva dana pre izlaska s Bilom, Nur je viđena u izlasku s Paćinom, a par je posetio restoran u zapadnom Holivudu.

profimedia-0916785095.jpg
STAR INFLUX LA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Paćino i Alfalah u vezi su od 2022. godine, a prošle godine su dobili sina Romana. Nešto kasnije Nur je zatražila potpuno starateljstvo nad sinom, iako su ona i Al Paćino još zajedno, a isto je i dobila.

Međutim, trenutno dele zajedničko legalno starateljstvo, a Paćino svojoj devojci plaća 30.000 dolara mesečno za alimentaciju.

al-pacino-nur-alfalah-profimedia0780428123.jpg
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nur je vatrena crnka koja je javnosti odavno poznata upravo po vezama s moćnim i znatno starijim muškarcima. Ona je i pre Paćina birala starije, poznate face. Priča se da bira samo one starije od 70 godina, a najmlađi dečko joj je bio 50-godišnji nemački biznismen i milioner Nikolas Bergruen. Navodno ga je prevarila s mladim glumcem Elijem Rotom, iako je to bilo samo nagađanje koje se nikada nije potvrdilo ni dokazalo.

Pre nemačkog bogataša ljubila je još jednu holivudsku legendu, Klinta Istvuda, koji ima čak 94 godine, te tako može da joj bude ne samo deda, već i pradeda. Pre njega u njen krevet je zašao i rok muzičar Mik Džeger, koji ima 79 godina.

nur-alfala-i-al-pacino-nakon-prica-o-raskidu-profimedia0805234673.jpg
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Moje godine nisu bile važne. Moje srce ne zna šta vidi, ono samo zna kakav je osećaj. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bio srećan period. Mik je u boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan", rekla je Nur u jednom intervjuu kada je komentarisala svoju vezu s pevačem.

klint-istvud-profimedia0411015989.jpg
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je uspešno krio svoju vezu sve dok jednom nisu snimljeni na večeri u Parizu tokom turneje The Rolling Stonesa. S druge strane, ni Al Paćino nije bio nevinašce. Pre Nur je gotovo 10 godina bio s Lusilom Sole (45), a uz njegovo ime su se povezivale brojne mlađane lepotice – no nijedna nije bila baš 54 godine mlađa. Nur tako obara rekorde iz godine u godinu – svake sezone, novi "dedica" nađe se u njenom naručju.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

kurir televizija "ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE!" Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO