Hejli Biber podelila je u Instagram priči fotografiju svog supruga, pevača Džastina Bibera, iz čega može da se nasluti kako se par nosi sa sve većim spekulacijama o Džastinovom odnosu s reperom Šonom Didijem Kombsom.

Hejli je podelila fotografiju na kojoj pevač drži dva srednja prsta u vazduhu pa napisala: "Raspoloženje".

Inače, otkako su u javnost izašle optužbe protiv Dedija, na društvenim mrežama su se pojavili stari snimci Džastina i optuženog repera. "Džastin se oseća kao da ne postoji niko s kim bi mogao da razgovara, a ko ga razume, da budem iskren, ni on sam čak ne razume u potpunosti. Bio je dete", prenosi Daily Mail da je rekao izvor.

Izvor je dodao i da je pevač sada fokusiran na to da bude dobar otac, ali i da zbog svega ne može da iskusi radost što je postao roditelj. "Dedi nije mogao da se dogoditi u gorem trenutku, sada dok pokušava da iskusi radost što je otac, još mora da se nosi sa svim ovim... Džastin je trenutno pod stresom. Ima dečaka i pokušava da bude dobar otac...", dodao je izvor.

paf dedi dzastn biber.jpg
Printscreen YouTube 

Oni bliski pevaču takođe strahuju za njega. "Svi se boje da će biti neverovatno teško za Džastina ako će Hejli imati problema oko majčinstva, ipak joj je ovo prvo dete", objasnio je izvor. Kao što znamo, u avgustu ove godine Hejli i Džastin su postali roditelji kada je u njihov dom stigao dečak Džek Bluz.

Podsetimo, na društvenim mrežama kruže dva snimka Bibera i Kombsa koja su izazvala niz kritika i zabrinutosti. Na jednom snimku se vidi kako Kombs stoji pored 15-godišnjeg Bibera i govori kako će zajedno provesti 48 sati. "Sledećih 48 sati on je sa mnom i mi ćemo potpuno poludeti", rekao u jednom trenutku Kombs dok se Biber tokom celog videa smeška i dodaje samo sitne komentare.

paf dedi dzastin biber profimedia-0914220634.jpg
Foxy Brown / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na drugom snimku Kombs stvara neprijatnu situaciju Biberu. "Šta ima, čoveče, jesi li dobro? Rasprodao arene i sve to? Počinješ da se ponašaš drugačije, ha? Više me ne zoveš i ne družiš se sa mnom kao što smo se družili", uputio je ove reči Kombs mladom pevaču. Biber je, kako su istakli obožavatelji, delovao zabrinuto dok je odgovarao svom kolegi: "Mislim, pokušavao si da stupiš u kontakt sa mnom kroz šta sve ne... ali nikad nisi dobio moj broj. Reći ću ti svoj broj."

Poslednja saradnja Kombsa i Bibera bila je pre godinu dana, kada se pevač pojavio na reperovom albumu "The Love Album: Off the Grid" s pesmom "Moments". Nedavno je izvor tvrdio da pevač žali zbog saradnje s Kombsom i da navodno to nikada ne bi uradio da je znao za optužbe koje su u međuvremenu izašle na videlo.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video

TikTok/haileybieber hejli biber šminka