Kultni film "Porodica Adams" izašao je pre 33 godine, a glavni glumci ponovno su se sastali ovih dana  u Los Anđelesu. Fanove su oduševili Lurč (Carel Struycken), Pagsli (Jimmy Workman), ujak Fester (Christopher Lloyd), Mortiša (Anjelica Huston) i Sreda (Christina Ricci). Na panelu su glumci delili svoje uspomene sa seta te pričali o svojim ulogama koje su im obiežile karijere.

profimedia-0917928546.jpg
Albert L Ortega / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Fotografiju sa svojim kolegama je na Instagramu podelio Lojd te napisao: "Porodica koja proganja zajedno, ostaje zajedno". U filmu je uz njih glumio i Raul Julia, koji je imao lik Gomeza. On je preminuo 1994. godine nakon što se tri godine u tajnosti borio s rakom želuca.

"Porodica Adams" prvenstveno je bio strip, a onda i serija. Potom je 1991. godine izašao i film, koji je u prvim danima nakon izlaska doživio ogroman uspeh. Dve godine kasnije je izašao i nastavak filma, "Addams Family Values". Pre dve godine je izašla i malo drugačija verzija "Porodice Addams".

1004-adams.jpg
Printscreen 

Reč je o seriji "Wednesday" u kojoj je glavnu ulogu imala Džena Ortega, a uz nju su glumili i Ketrin Zita Džons, Luis Guzman, Ema Majers i brojni drugi. Ulogu u seriji je dobila i Kristina Riči.

(Kurir.rs/Jutarnji/M.J)

MONDO Glumica Matea Milosavljevic na premijeri filma Prva klasa